Project Cars 2'ye ait yeni güncelleme, çoğu sorunu kaldırıyor

Mehmet Atilla Turan 9.02.2018 - 19:17
Giderilen hatalar ile beraber oynanış da geliştirildi.

Slighty Mad Studios'un başarılı yarış simülasyonu Project Cars, ikinci oyunu ile halen aktif bir kitleye sahip. Durum böyle olunca, oyun sırasında yaşanan hatalar, geliştirmeler ve düzenlemeler, oyuncular tarafından yapımcı stüdyoya genelde belirtiliyor. Slightly Mad Studios, aldığı geri bildirimler ile Project Cars 2 için dördüncü büyük güncellemeyi yayınladı ve çoğu hatayı ortadan kaldırdı.

Sadece hatalar değil, oynanış da geliştirildi

Hataların ve problemlerin yanı sıra oynanışa da el atan yapımcılar, yapay zeka, araçların hassasiyeti, yarış sırasında bulunan hava şartları ve türevi çoğu elementi geliştirmiş bulunuyor. Çözülen problemler arasında ise araçlar hasar aldığında yaşanan oyun içi duraksamalar, araçların tam olarak yolu tutamaması ve LiveTrack 3.0 kullanımı sırasında yaşanan sorunların ortadan kalktığı görünüyor.

Eğer Project Cars 2'ye Steam'de veya konsollarda sahipseniz, dördüncü büyük güncelleme otomatik olarak yayına girdi. Yapılan diğer tüm değişiklikleri okumak bu linkten yapılan 1.4 güncellemesinde yapılan değişiklere ait bir listeye ulaşabilirsiniz. Project Cars 2'nin ne kadar bir ciddi yapım olduğunu görmek için Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Cars 2'nin dördüncü büyük güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir