Project CARS 2'nin oyun motorunu kullanan Automobilista 2 duyuruldu

Furkan Güler 27.05.2019 - 10:39
Yeni oyunun grafikleri iyi duruyor.

Geride bıraktığımız hafta sonu, adeta yarış oyunlarının oldu. WRC 8 için yeni oynanış videosunun paylaşılmasının yanında simülasyon türüne ait yeni bir oyun daha duyuruldu. İlk oyunuyla yarış oyunu sevenleri tatmin eden Automobilista, bu nesilde bir kez daha karşımıza çıkacak. Project CARS 2'nin Madness Engine oyun motorunu kullanan yapım, oldukça gerçekçi grafiklere sahip durumda. Brezilya'da geçecek olan yeni oyun, gerçekçi hava şartlarına sahip olacak.

Project CARS 2'nin oyun motorunu kullanan Automobilista 2 duyuruldu

Bir önceki oyun, grafiksel ve gerçekçilik açısından eleştirilmişti. Ancak yol tutuş ve oynanış mekanikleri açısından oldukça başarılıydı. Mekaniksel anlamda sağlam temellere sahip seri, yeni oyunda Project Cars 2'nin iyi yanlarını alacak. Lisanslı arabaların da bulunacağı söylenen oyun, simülasyon yarış türündeki oyunlara yeni bir soluk getirebilir.

Forza ve Gran Turismo'ya rakip olan Project Cars serisi hiç fena değildi. Xbox ve PlayStation markalarına ait iki oyun serisinin yanında Project Cars serisi, yeni olmasına karşın güzel bir oyuncu kitlesi toplamayı başarmıştı. Bakalım Automobilista 2, ilk oyundan sonra beklediği yükselmeyi ikinci oyunda yaşayacak mı?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project CARS 2'nin oyun motorunu kullanan Automobilista 2 duyuruldu
İlginizi Çekebilir