Project Cars 3 resmi olarak duyuruldu

Özgür Deveci 4.06.2020 - 11:02
Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanacak yarış simülasyonu Project Cars 3 PS4, Xbox One ve PC için duyuruldu.

Project Cars 3 sürpriz bir şekilde duyuruldu. Project Cars, etkileyici ve gerçekçi araç fiziği sayesinde motor sporları hayranları tarafından oldukça beğeni toplamıştı. Serinin üçüncü oyunu içinde devrim niteliğinde değişikler olacağı daha önce belirtilmişti. Bugün, Project Cars'ın resmi Twitter hesabından yayınlanan duyuru videosuyla oyunun bu yaz PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacağı resmi olarak açıklandı. Serinin üçüncü oyunu hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarda büyük değişiklikler vaat ediyor.

Project Cars 3 resmi olarak duyuruldu

Oyunun piyasaya çıkış tarihi, perakende fiyatı ve PC sistem gereksinimleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yayınlanan videonun açıklamalarında oyuncuların yüzlerce elit markadan yol ve yarış araçlarına sahip olabileceği, yükseltebileceği ve bunları özelleştirebileceği belirtiliyor. 

Oyunda kariyer modu, oyunculara daha iyi bir ilerleme hissi vermek amacıyla tamamen sıfırdan oluşturulmuş. Kariyerinizde 10 farklı araç sınıfı ile ilerleyecek, ilerledikçe XP kazanacak, aracınızı yükseltecek ve yeni etkinliklerin kilidini açabileceksiniz. Ancak, bazı etkinlikleri sevmezseniz oyun için para birimini (oyunu oynayarak kazanılan, micro transaction değil) kullanarak o etkinliği atlayabileceksiniz. Böylece sevmediğiniz bir aracı zorla kullanmak zorunda kalmayacaksınız.

Project Cars 3 resmi olarak duyuruldu

Araba yükseltmelerinden bahsedecek olursak, bu Project Cars serisinde eksik olan bir şeydi. O nedenle yeni oyunda göreceğimize ben şahsen çok sevindim. Daha önce bir aracın performansını özelleştirebiliyorduk, ancak şimdi yeni oyunla birlikte motor, egzoz, süspansiyon gibi daha radikal değişiklikler yapabileceğiz. Bu bir yarış oyunu için çığır açan bir özellik değil, ancak Project Cars'ın sürüş modeline yepyeni bir boyut katacağına eminim. Bu arada keşfedilecek iki yeni parkur ortaya çıktı. Şangay'ın neon parlak sokakları ve Brezilya Grand Prix'inin evi olan Sao Paulo'daki Interlagos.

Oyunun çıkışı hakkında net bir tarih verilmedi ancak bu yaz içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geleceği belirtildi. Ps5 veya Xbox Series X için bir açıklama ise yapılmadı. Oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak sizin bu oyundan beklentileriniz nedir?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 19:06
Bu nasıl iş.Ps4 e xbox one x e çıkıyor oyun,grafikleri yeni nesil için tanıtılan dirt 5 ten daha güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2020 00:31
Keşke açık dünyalı bir yan seri başlatsalar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Cars 3 resmi olarak duyuruldu
İlginizi Çekebilir