Project Judge'ın iki adet yeni reklamı aksiyon ve heyecanla dolu

Mehmet Atilla Turan 4.10.2018 - 20:39
Sega, hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Yakuza'nın Kiwami serisi ile uğraşıp aynı zamanda yeni bir Fist of the North Star oyununu satışa sunan Sega, geçtiğimiz haftalarda yeni oyunu olan "Project Judge"ı oyunculara sunmuştu. Tanıdığımız Yakuza grafiklerine benzeyen fakat hayatından ve oynanışından uzak olan Project Judge'da, önemli bir dedektifin yerine geçiyor ve büyük sorunları çözüyoruz. Sega, Project Judge'ın üzerinde o kadar yoğunlaşmış olmalı ki, bugün iki adet yeni televizyon reklamını yayınladı.

Yeni reklamlar ile beraber isim değişikliğine de gidilmiş gibi görünüyor.

Sega'nın bugün yayınladığı reklamları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Göründüğü üzere, aksiyon dolu bu iki reklamda da isim değişikliğine gidilmiş görünüyor, yani yavaş yavaş proje toplanmaya başlanmış. Daha öncesinde Project Judge olan oyunun ismi şimdi ise "Judge Eyes" olmuş bulunuyor. Fakat yine de tam bir şey söylemek yerinde olmaz, yapımın batı piyasasına farklı bir isimle satılması da beklenebilir.

Project Judge, diğer ismi ile Judge Eyes, 13 Aralık 2018 tarihinde PS4 için satışa sunulacak. Yapımın batıya 2019 senesinde gelmesi bekleniyor, fakat henüz net bir tarih verilmiş değil, hepimiz bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 6.10.2018 01:12
sega anca konsol sahiplerini sevindirsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Judge'a ait iki adet yeni reklam filmi yayınlandı
İlginizi Çekebilir