Project Silkroadway ile kendi tasarımını yap

Merlinin Kazanı 27.09.2012 - 12:12
Avatar dizayn etkinligi tüm hızıyla devame diyor
Digimon Masters ve Knight Age oyunları ile ünlenen,sektörün önde gelen oyun yayın ve yapımcı firması Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için düzenlenen avatar tasarım etkinliğine hala katılım gösterebileceğini duyurdu. “The Project SilkroadWay” isimli etkinlik için oyuncular kalemlerini alıp delice en iyi Silkroad Avatar’ını yapmaya çalışacaklar. İlgilenenler resmi internet sitesi olan https://www.joymax.com/silkroad/ adresinden detayları öğrenebilirler.

Silkroad Online’in 15. yılı şerefine Project SilkroadWay oyunculara kendi kıyafet dizaynlarını 4 Ekim gününe kadar Silkroad Online’in Facebook sayfasına gönderme olanağı tanıyor. Joymax’in seçeceği 5 katılımcı ardından oyuncular tarafından yapılacak oylama ile birlikte tek bir kazanana çevrilecek ve kazanan oyuncunun yaptığı dizayn oyuna entegre edilecek.

Project Silkroadway ile kendi tasarımını yap
“Silkroad Online ilk defa bir yaratıcı dizayn etkinliği düzenlemiyor,” diyor Nam-Chul Kim, Joymax’in CEO’su. “Kendi arkadaşını dizayn et” etkinliğimiz inanılmaz bir ilgi ile karşılaşmıştı ve oyuncular etkinlikte başarı gösterenlerin isimlerini oyun içerisinde görmekten keyif almışlardı. Komünite kendi yaratıcı kimliklerini gösterebilecekleri yeni bir etkinlik talebindeyken ‘Project SilkroadWay’ tam aradıkları etkinlik oldu.

Oyuncular Silkroad Online’in resmi Facebook sayfasi olan https://www.facebook.com/officialsilkroad adresinden etkinliğe katılabilirler. Joymax’in seçmiş olduğu oyuncuların oylaması ise 10 Ekim tarihine kadar sürecek olup aynı tarihte kazanan duyurulacaktır. Kazanan ve seçilen gönderiler iyi bir miktar Silk, bedava evcil hayvan ve kendi dizaynlarının bitmiş bir halini kazanacaklar. Kendi dizaynlarının Silkroad haritalarında dolaşmasını hayal edeniniz olduysa, bu tam beklediginiz şans.

Takipçiler Silkroad Online’in 15. yıl şerefine daha fazla etkinlik ve yeni içerikle karşılaşmayı bekleyebilirler. Ayrıca Silkroad Online’in resmi twitter adresi olan https://twitter.com/SilkroadOnline adresinden bütün haberlere ulaşabilirler.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Silkroadway ile kendi tasarımını yap
İlginizi Çekebilir