PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Özgür Deveci 27.05.2021 - 00:03
Sony'nin PlayStation Plus üyelerine her ay ücretsiz olarak sunduğu oyunların listesi resmi olarak açıklandı.

Sony Interactive Entertainment, Haziran 2021 döneminde PlayStation Plus abonelerine sunacağı ücretsiz oyunları duyurdu. Önümüzdeki ayın listesinde PS4 ve PS5 sahiplerini üç farklı oyun bekliyor. 1 Haziran Salı gününden itibaren indirmeye açılacak oyunlardan Star Wars: Squadrons (PlayStation 4 & PlayStation 5) ve Operation: Tango (PlayStation 5), 5 Temmuz Pazartesi gününe kadar, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PlayStation 4 & PlayStation 5) ise 2 Ağustos Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyelerine açık olacak. Bu oyunlardan Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown'ı, PlayStation 3 döneminden hatırlayanlar olacaktır. Remake versiyonu olan bu oyun, çıkış gününde PlayStation Plus üyelerinin beğenisine sunulacak. Bu arada Mayıs ayının oyunlarını hala kütüphanesine eklemeyen varsa, Battlefield V, Stranded Deep ve Wreckfest: Drive Hard Die Last'ı ayın sonuna gelmeden hatırlatalım.

PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

PlayStation Plus abonelerini, Haziran ayında üç farklı oyun bekliyor

Star Wars: Squadrons (PS4 & PS5)

Star Wars: Squadrons'taki özgün pilotluk deneyimiyle starfighter savaş sanatında ustalaşacaksınız. Katılan pilotlar, hem Yeni Cumhuriyet hem de İmparatorluk filolarından starfighter'ların kokpitlerine geçerek stratejik 5'e 5 uzay savaşlarında yer alacak. Pilotlar takım olarak gaz devi Yavin Prime ve parçalanmış Galitan uydusu gibi bilinen ve daha önce hiç görülmemiş savaş alanlarında taktiksel görevleri tamamlayarak zafere ulaşacak.

Operation: Tango (PS5)

Operation: Tango, casusluk temalı iş birlikçi bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yakın gelecekteki yüksek teknolojili bir dünyanın çeşitli yerlerinde tehlikeli görevleri tamamlamanız için size ve arkadaşınıza meydan okuyor. İki kişilik özel bir takım olarak siz ve partneriniz ajan ve hacker olup birlikte çalışarak içeri sızacak, araştırma yapacak ve özgür dünyayı tehdit eden kuvvetleri ortadan kaldıracaksınız.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4 & PS5)

Sega'nın ikonik dövüş oyunu, Yakuza ve Judgment geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio tarafından yeni nesil için yeniden geliştirildi. 16 oyuncuya kadar desteklenen özel turnuvalar ve canlı izleme gibi yeni çevrimiçi özellikler, gelişmiş Virtua Fighter deneyimi sunmak için Rank Match, Arcade ve Eğitim gibi klasik modlarla geri dönüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2021 14:36
Özellikle virtua fighter gibi leş bir oyun asla yakısmadı yükleyip tek maçtan sonra sildigim tek oyun cidden fiyasko ötesi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 07:59
Fiyasko. Kaç ay oldu düzgün ps plus oyunu oynayamadık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 00:52
epic 2k21 i beleşe vermişti. keşke next gen 2k21 verselerdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir