PS Plus Premium yeni oyun kütüphaneye eklendi

Talha Ramazan Yüzmeç 24.06.2022 - 00:14
Sony, PlayStation 4 ve PlayStation 5'teki PlayStation Plus Premium kitaplığını sürpriz bir oyun ile güncelledi.

PS Plus Premium artık dünyanın çeşitli yerlerinde mevcut ve hayranlara oynayabilecekleri PS1, PS2, PSP, PS4 ve PS5 oyunlarından oluşan bir kitaplık sunuyor. Bu durum hayranların klasik oyunları tekrar ziyaret etmelerine ve aynı zamanda daha modern oyunlara göz atmalarını sağlıyor. Şimdiye kadar, PS Plus Premium alımı büyük ölçüde olumlu bir eğilim gösterdi.  Sony her ay kitaplığı genişlettiği için durum bu şekilde ilerleyecek gibi duruyor.

Super Stardust Portable artık PS Plus Premium'da

Sony, Stray'in Temmuz ayında PS Plus Extra'ya katılacağını onaylamıştı. Ayrıca önümüzdeki ayın ortalarında daha fazla Ekstra ve Premium oyun duyurması bekleniyor.  Super Stardust Portable'a artık Premium'un yukarı işleme, geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleme özellikleri ile klasik oyunlar bölümünden erişilebilir.

PS Plus Premium yeni oyun kütüphaneye eklendi

Hatırlamayan PS Plus Premium aboneleri için, Super Stardust Portable Kasım 2008'de PSP'de piyasaya sürüldü ve oyun, Vita ve PS3 dahil olmak üzere birçok platformda yayınlandı. Oyunda oyuncular beş gezegeni yeni tehlikelerden korumakla görevlendiriliyor. Bu görev, oyuncuların mevcut iki oyun moduyla tüm uzay filolarını üstlenmesini gerektiriyor. Özellikle, PS Plus Premium'un PSP bölümü, başlıklar açısından belki de en eksik olanıdır, bu nedenle PS Plus Premium'un genişlemeye çalıştığını görmek oyuncuları sevindiriyor.

Ayrıca, hizmet yeni başladığından, Sony hala PS Plus Premium lansman oyunlarından bazılarının yerini dolduruyor olabilir. Gerçekten de eski konsolların modası geçtiği ve birçok oyunun bu platformlarda kapana kısıldığı bir dönemde, oyunların korunmasıyla ilgili endişeler son yıllarda tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu görüyoruz. PS Plus Premium, hayranlara bazıları tam da bu tuzağa düşmüş eski oyunlardan oluşan devasa bir kitaplık sunuyor. Bu da geçmişi korumanın güzel bir yolu. PS Plus Extra, hayranlara PS4 ve PS5 oyunlarına erişim sağlar ve bu şüphesiz büyük bir avantajdır, ancak Premium'u hizmetin en üst seviyesi yapan durumun geçmişe duyduğu saygı olduğu düşünülüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS Plus Premium yeni oyun kütüphaneye eklendi
İlginizi Çekebilir