1/4

PS Vita'da görmek istediğimiz 10 özel oyun! (Makale)

Tayfun Erkan 15.06.2014 - 14:54
Biz bunları görmek istiyoruz. Peki ya siz?
Hatırlarsanız Sony, 2005 yılında piyasaya sürdüğü el konsolu PSP ile harika işler imza atmıştı. Konsolun ilk yılında çıkardığı oyunlarla birlikte bütün oyunseverlerin saygısını kazanan Sony, maalesef PS Vita ile şu son 2 sene içerisinde aynı başarıyı bir türlü yakalayamadı.  Şu an için sadece PS4'ün malzemesi konumunda gibi görünen PS Vita için gelmesi gereken 10 özel oyunu sizler için derledik.

10. SOCOM

Playstation markasının vazgeçilmez oyunu SOCOM, özellikle taktik ve sunumu başarılı bir şekilde yapan oyunlardan birisiydi. PSP platformunda da oldukça iyi bir yapım olarak hafızalarımızda yer kazınan SOCOM'un, yeni oyununu PS Vita'da özel olarak görmek konsol sahipleri için bir içim su olurdu. Hem multiplayer seçenekleri, hem de tek kişilik ana senaryosuyla birlikte konsol sahiplerini gerçekten sevindirir.

PS Vita'da görmek istediğimiz 10 özel oyun! (Makale)


9. Patapon


Müzik ve ritmin uyumuyla düşmanları altına üstüne getirdiğimiz Patapon'un ilk 3 oyunu o kadar sevildi ki, bu türü seven oyuncular yapımın zorluğundan karşın, verdiği eğlenceli yapısıyla PSP'nin en iyi oyunlarından bir tanesiydi. Oyuna başladığınız andan itibaren resmen saatlerce mini konsolunuzu elinizden bırakamıyordunuz. Aynı şekilde PS Vita'ya da özel bir Patapon oyunu gelseydi, ne kadar iyi olurdu değil mi?

PS Vita'da görmek istediğimiz 10 özel oyun! (Makale)
8.Crash Bandicoot

Yıllardır istesek de, bir türlü kendisini göremediğimiz efsanevi platform oyunu Crash Bandicoot serisi gerçekten de PS1 zamanında çıkan kalitesiyle, gönüllerde taht kurmuştu. Hala ve hala yeni bir Crash oyunu istediğimiz şu günlerde, PS Vita gibi kaliteli el konsolunda görmek her oyuncunun hayali olsa gerek. İsim haklarının Activision'da bulunan Crash serisi, umarız bir gün PS Vita'daki yerini alır.

PS Vita'da görmek istediğimiz 10 özel oyun! (Makale)