PS vita'nın bellek kart fiyatları açıklandı

Murat Halilbeyoğlu 19.09.2011 - 09:57
Cüzdanlar biraz zorlanacak
Geçtiğimiz hafta sizlere PS Vita hakkında ortaya çıkan yeni şeyleri açıklamış ve cihaz hakkındaki pek çok sır ortadan kalkmıştı.

TGS'nin yıldızı olan PS Vita'nın en çok konuşulan kısmı ise pil ömrü olmuştu. Öte yandan cihazın tasarımı sırasında Sony üretim masraflarını kısmak açısından bazı özellikleri çıkartmıştı. Bunların içinde dahili bellek de bulunuyor.

PS vita'nın bellek kart fiyatları açıklandı
Durum böyle olunca yan ürünlerin önemi oldukça büyüyor. Yine geçen hafta cihazın geniş yan ürün yelpazesini tanıttığımızda cihazın 4 GB'lık, 8 GB'lık, 16 GB'lık ve 32 GB'lık olmak üzere dört adet bellek kartı olduğunu belirtmiştik.

İşte şimdi firma bu kartların fiyatlarını yeni bir basın açıklaması ile duyurdu. Buna göre 4 GB'lık model yaklaşık 29 dolar, 8 GB'lık model 42 dolar, 16 GB'lık model 72 dolar ve 32 GB'lık bölüm 124 dolar olacak.

Şu anda oldukça yüksek gözüken fiyatlar için ürünün Avrupa çıkışı ile düşmesi bekleniyor. Öte yandan teknik olarak bu kartlar için illa ki Sony ürünlerini almanıza gerek yok, yerine daha ucuz muadillerini de alabilrsiniz elbette. Bu kartlar ile çıkacak sorunlarda da kendi başınıza kalırsınız.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS vita'nın bellek kart fiyatları açıklandı
İlginizi Çekebilir