PS3 için Virtua Fighter 5

Beril Sergün 3.06.2010 - 12:31
PS3 için Virtua Fighter 5
"Virtua Fighter 5" 17 dövüşçüyü de içinde bulunduracak, bunların arasında önceki oyunlardaki karakterlerin dışında, El Blaze ve Eileen isimli 2 yeni karakter de olacak. El Blaze, Meksika usülü dövüşen ve Lucha Libre dövüş sanatıyla karşısındakini çabuk yenebilen bir karakter, Eileen ise aslen Çinli ve Monkey Kung-Fu adında bir dövüş sanatı kullanıyor, bu sanat ona Kung-Fu ustası olan dedesinden miras. Oyuncular, dövüşçüleri kendi isteklerine göre değiştirebilecekler, örneğin bir dövüşçünün üstünü değiştirmek gibi ki birçok seçeneğiniz mevcut.

Virtua Fighter 5, oyuncuların dövüşe girdikleri andan itibaren adrenalini yükseltecek ve popüler karakterleriyle çok eğlendirecek. Oyuncular sadece çok güçlü karakterleri yenerek tatmin olmayacak, aynı zamanda dövüşlerin sonunda para ve ödüller de kazanacaklar. Bu kazandıklarını ise oyunun size sunduğu "dükkan" dan alışveriş yaparak kendinizi geliştireceksiniz. Oyun 720p HD çözünürlüğünü de destekleyecek.

Virtua Fighter 5, SEGA stüdyoları tarafından yapılıyor ve 2007'nin ilkbaharında Sony Playstation 3 için çıkmaya hazırlanıyor.

Kaynağa ulaşmak için : tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS3 için Virtua Fighter 5
İlginizi Çekebilir