PS5 ve Xbox Series X'e duyurulan Observer System Redux için video geldi

Ersin Kılıç 17.04.2020 - 10:37
Daha önce çıkan oyunun yepyeni içerikler ile birlikte grafiklerinin tamamen yeni nesile uyarlandığı Observer System Redux'un ilk videosu yayınlandı.

Cyberpunk temasına sahip olan Observer System Redux yeni nesil konsollar, yani Playstation 5 ve Xbox Series X için duyuruldu. Daha önce kısa bir teaser videosu yayınlanan oyunun atmosferini ve genel ilerleyişini gösteren bir video yayınlandı. 2017 yılında çıkan Observer oyununun tamamen yenilenmiş ve yeni içerikler eklenmiş versiyonu olan Observer System Redux, görsel anlamda da tamamen yeni nesile uyarlanmış olarak karşımıza çıkacak. 

PS5 ve Xbox Series X'e duyurulan Observer System Redux için video geldi

Blade Runner, Otostopçu gibi filmlerde oynayan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Rutger Hauer'in ana karaktere hayat verdiği oyunun 2020 sonunda çıkacağı da belirtilmiş. Oyunun ilk videosu ve konusu ise şu şekilde;

Yıl 2084. Sen, Observer olarak tanınan Daniel Lazarski'sin. Elit bir beyin dedektifisin ve amacı şüphelilerin beynine girip zihinlerini ele geçirmek olan kurumsal bir polis biriminde görevlisin. Büyük Chiron Kuruluşunda üst düzey mühendis olan kayıp oğlundan gizemli bir mesaj alınca Krakow'un köhne C Sınıf kenar mahhallelerine doğru araştırma için yola koyulursun. İpuçları bulmak için suçluların ve kurbanların zihinlerine girerken onların en karanlık korkularını açığa çıkarmak zorundasındır. Gerçeği açığa çıkarmak için ne kadar ileriye gidersin?

Layers of Fear'in yaratıcıları Bloober Team'den bir siber-punk korku oyunu olan >observer_olgun oyuncular için tasarlandı. Gördüklerin seni rahatsız edecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2020 15:36
Şimdi neden real life'a yakın gameplay diye yırtındığımı anladınızmı,,,,bunlar 8 bin yapacaklar konsolları yine çocuk gibi duygu yok hiş yok çizgi film animasyonlarıyla plastik kaplamalarla gerçeklikten yoksun bi şekilde yalandan ssd ışın izleme kandırmacalarıyla göz boyucaklar geçmiş olsun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2020 22:24
ahahahah dül dül geçiyolar resmen ya nextgen remaster :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2020 11:37
ilk girişte güvercinler allaha emanet sjsjsj

ayrıca oynatıcınızda video oynatınca ve yorum yazmaya calısınca yazmıyor oynatıcıyı kontrol ediyor tuşlar bilginize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS5 ve Xbox Series X'e duyurulan Observer System Redux için video geldi
İlginizi Çekebilir