PSP 2'de nasıl oyun oynayacağız?

Murat Halilbeyoğlu 13.01.2011 - 17:11
Yoksa Riccitiello doğruyu mu söylüyor?
Yapılan tüm PSP2 dedikoduları ve "Ne zaman çıkacak?" sorularını bir kenara bırakıp cihaza şöyle sakin bir kafa ile baktığımızda ilk düşündüğümüz şey oyunları ne ile oynatacağız olur.

Doğal olarak PSP2, tıpkı şimdiki PSP gibi PlayStation Network Store'u çalıştıracak. Ancak büyük olasılıkla yeni cihaz için mağazada ayrı bir üst seviye kategori bulunacak. Geriye dönük uyumluluğun olacağı kesin gibi artık, tek umudumuz bu tarz bir uyum için cihaza bir kaç ayar çekmemizin gerekmeyecek olması.

PSP 2'de nasıl oyun oynayacağız?
Başka bir soru ise şu: "Oyunlar PSN'den yüklenecek peki fiziksel ortam?"

Yeni gelen bilgilere göre PSP2 sadece mağazadan alınmış oyunları çalıştırmakla kalmayacak, şunu biliyoruz ki UMD formatı artık tarih oldu ancak onun yerine geçebilecek bir çok teknoloji mevcut. İlk akla gelen ise SD kartlar veya PSPgo'nun kullandığı format tarzında bir yöntemde kullanılabilir.

Aslında bu bir yerde geçen hafta EA CEO'su John Riccitiello'nun ortaya attığı iddiaların ne yöne gittiğini ispat eder nitelikte. Dijital dağıtımın kutu oyunlarını yok edeceğini belirten Riccitiello'yu da  PSP2 destekler nitelikte.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 20:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSP 2'de nasıl oyun oynayacağız?
İlginizi Çekebilir