PSP 2'nin fiyatı belli oldu mu?

Murat Halilbeyoğlu 11.02.2011 - 14:53
Ön siparişler başladı bile
Hatırlarsanız bundan bir buçuk hafta önce GameStop sitesinden NPG yani PSP2'nin ön siparişi alındığı ve fiyatının 999.99 dolar olarak belirlendiğine dair bir haber yapmıştık. Haberin içerisinde bunun aslında bir şaka olduğu zaten daha sonradan da sitenin bu bildiriyi kaldırdığını belirtmiştik. Ancak şimdiki haber hiç de şakaya benzemiyor. Yoksa PSP2'nin fiyatı belirlendi mi?

PSP 2'nin fiyatı belli oldu mu?
GameStop'ın sayfasında yine bir PSP2 ön siparişi için istenilen fiyat 299 dolar. Bu eğer gerçekse ciddi anlamda inanılmaz bir fiyat. Daha incelemeden fiyat performans almaya layık. Ancak haberin kaynağına göre 299 dolar Sony'nin cihazdan biraz para kaybetmeyi göze almasına bağlı bir durum, aksi halde cihazın fiyatının 349 dolar olması daha muhtemel.

Elbette ki bu işler kesinleşmeden hiçbir şey söylenemez ancak GameStop'un bu seferki niyeti ciddi gibi. Belki çıkış günü fiyat düşebilir veya yükselebilir ancak en azından bu haber cihazın çıkacağı aralığı bize verir nitelikte oluyor. Diğer bir önemli nokta ise şu anda ön siparişlerin kabul edilmeye başlanması lakin henüz hiç kimse cihazın gönderimine ne zaman başlanacağını bilmiyor.
Yorumlar 37
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSP 2'nin fiyatı belli oldu mu?
İlginizi Çekebilir