PSP Store çok yakında kapanıyor

Ersin Kılıç 1.03.2016 - 10:04
Sony resmi duyuruyu yaptı
Sony'nin bir önceki nesilde kalan el konsolu PSP'ye olan desteği az da olsa devam ediyordu. Yine de özellikle Japonya'da hala oyun satışına devam eden PSP için yolun sonu gözüktü gibi.Sony yaptığı açıklama ile PSP Store'un kapatılacağını duyurdu.

15 Mart itibari ile PSP için özel olan PSP Store Amerika için kapatılmış olacak. Avrupa için hala bir açıklama yapılmadı ama aynı durumun Avrupa için de çok yakında geçerli olması bekleniyor. PSP market kapanacak olsa da buradaki içeriklere PS Store üzerinden ulaşılabileceği belirtilmiş.

Bu haberin en önemli kısmı ise Vita kullanıcılarını ilgilendiriyor. Konsolun sahip olduğu geriye uyumluluk özelliği sayesinde PSP içeriklerini indiren oyuncular bundan sonra da bu içeriklere konsol üzerinden ulaşabilecekler.

PSP Store çok yakında kapanıyor
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
StanicEnemy
StanicEnemy 1.03.2016 21:05
Yazım hatası var 15 Masrt.

-----------------------------------------------

Sevgili StanicEnemy

İlginiz için teşekkürler. Hatayı hemen düzelttik.

Sevgiler

İsmet Ergül
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 1.03.2016 10:45
Haber çok yanlış anlaşılmış. İçeriklere erişim sağlanabilecek. Avrupada zaten kapatılmıştı. İçeriğe vita, ps3 ve web tarayıcıdan erişebiliyoruz. Aynı şey yapılacak... Ersin bey nasıl okudunuz haberi???

--------------------

Merhaba, haberde zaten içeriklere yine de ulaşabildiğinden bahsettim. Haberde de belirttiğim gibi bunu sadece PSP Store üzerinden sağlayamıyoruz.
omrkcmn
omrkcmn 1.03.2016 12:00
Ulaşamayacaklar gibi okudum. Gözlerim bozulmuş. Doktora görüneyim en iyisi... Şimdi kendime soruyorum Nasıl okudum haberi?

---------------------

Merhaba gözleriniz bozulmadı, web ve diğer şekilde içeriklere ulaşılabileceğinden bahsetmiştim zaten haberde. Vita konusunu da sizin belirtmenizle birlikte ekledim.

Teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PSP Store çok yakında kapanıyor
İlginizi Çekebilir