Psyonix, yeni bir Rocket League için aceleci değil

Furkan Güler 10.07.2017 - 14:23
Sizce yeni bir Rocket League için erken mi?
Daha çıktığı haftasında e-spor ligleri başlayan Rocket League'in geliştiricisi Psyonix, şimdilik yeni bir oyun geliştirmeyi düşünmüyor. Kartopu etkisi ile oldukça büyüyen topluluğa sahip olan ve oyun basınından aldığı olumlu eleştirilerden sonra başarılı yapım, neredeyse her platforma çıkış yaptı. Psyonix'in tepe ismi Jeremy Dunham, akıllarına devamlı yeni oyun fikirlerinin geldiğini ve bu fikirleri zaman geçtikçe beğenmedikleri için çöpe attığını söyledi. Ayrıca yeni bir projeye başlamanın kendilerini finansal sıkıntılara sokabileceklerini söyleyen Dunham, "Yeni bir Rocket League veya herhangi bir yeni oyun için acele etmiyoruz." ifadesini kullandı.

Psyonix, yeni bir Rocket League için aceleci değil
Açıkçası yeni bir Rocket League oyunu, Rocket League'in sahip olduğu büyük oyuncu topluluğunu ikiye bölebilir. Rocket League sadece rekabete dayalı bir oyun olduğundan topluluğun ikiye bölünmesi hem oyuncu kanadında, hem de geliştirici kanadında kapatılmayacak yaralara neden olacaktır. Fakat Psyonix'in sahip olduğu potansiyel yüzünden yeni bir rekabetçi oyun ile karşılaşma fikri hepimizi heyecanlandırıyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2017 10:10
Millet 5 yıldır sıkılmadan csgo oynuyor bu oyunda baya bı gider daha cakmalari bile çıkmaya başladı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2017 00:06
Yeni rocket league en az 2 yıl daha çıkmaz ama farklı bir tarzda gene rekabete dayalı bir oyun yaparlarsa güzel olabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Psyonix, yeni bir Rocket League için aceleci değil
İlginizi Çekebilir