PUBG 10.sezonu Lore hikayesi ile birlikte yayınlandı

Ersin Kılıç 21.12.2020 - 11:38
PUBG 10.sezonu Lore hikayesinin yanı sıra oyuna eklenen Haven isimli harita ile birlikte birçok yeniliği de içerisinde barındırıyor.

PUBG 10.sezonu haven isimli yeni harita ve yeni içerikler ile birlikte yayınlandı. Diğer haritalara göre daha ufak bir yüz ölçümüne sahip olan Haven haritası 1X1 boyutu sayesinde daha sık ve şehir temalı çatışmalara ev sahipliği yapacak. Firmanın yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Haven haritası 32 oyuncuyu karşı karşıya getiriyor

KRAFTON, Inc., PUBG'nin şimdiye kadarki en yoğun savaş alanı olan “Haven” adlı, sezona özel haritası ile bugün PC'de aktif olan PUBG Sezon 10'u resmi olarak başlattı. PUBG tarihinde ilk kez bu 1x1 harita, yükseklik ve savaş olanaklarıyla dolu şehir ortamında bulunan 32 oyuncuyu kapsayacak

Yeni haritanın yanı sıra oyuncuları bekleyenler;

- Yeni Sezon Lore Hikayesi: Yeni PUBG sezonu demek ayrıca yeni lore hikayesi ile dünyaları genişletmek demek. En son haberler için PUBG Lore sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gizemli bir biyoteknoloji şirketi olan Tythonic Industries, 10. Sezon’da sahneye çıkıyor. Merak edenler şirketin internet sayfasını ziyaret edebilir ya da Jonathan Frakes’in yer aldığı (Mysteries Unknown’daki tanınmış kişi) Quarterly Earnings Call’u dinleyebilirler.

- Yapay Zeka Pillar Güçleri: "Pillar" olarak bilinen yeni yapay zeka düşmanlar savaş alanlarına katılıyor. Bu özel askeri güçlerin harita boyunca yüksek seviyeli ganimetleri koruduğu biliniyor. Pillar ayrıca, hayatta kalanları avlamak ve onlara yüksek güçlü silahlarıyla saldırmak için haritada dolaşan bir Taktiksel Kamyon da dahil olmak üzere birçok desteğe sahiptir. Sağ kalanları spot ışığı ile bulmak ve tanımlamak için haritada dolaşan Pillar Gözcü Helikopteri sebebiyle de gözünüzü gökyüzünden ayırmayın.

- Acil Durum Paraşütü: Acil durum paraşütü ile oyuncular, stratejik olarak Haven'ın yüksek binalarından atlayarak özgürlüğe giden bir paraşüt açabilirler.

- Survivor Pass: Breakthrough: En yeni Survivor Pass, Haven'ın acımasız sokaklarında mücadele etmek için ihtiyacınız olan tüm donanımlara sahiptir. Lore hikayesi karakterlerinden ve yeni düşman ekibinden esinlenen harika yeni görünümler ile, Pass’in 100 seviyesine ilerlerken kilidini açabileceğiniz çok sayıda ödüle sahip olacaksınız.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2020 23:49
Pubg öldü; yaşasın Pubg...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2020 13:16
Motoru bile dx12 sürüme güncellememişler 2 sene önce DLSS desteği falan gelecekti güya. ultrada gecikmeden oynanmıyor oyun.
sağa bildikleri kadar sağacaklar anlaşılan. 3-5 skin , map falan derken ipini çekerler yakın da oyuncuyu da dağıtmışlar adı kalmış sadece.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2020 20:57
Babamda eskiden böyle atlardı uçaktan
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 21.12.2020 15:36
Sanki Escape From Tarkov'un yapay zekalı ve iyi tasarlanmış haritalarına çok mini bir alternatif gibi. Aslında aynı kafada bir mod eklenebilir. Ticaret, malzeme yönetimi vs. ile birlikte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG 10.sezonu Lore hikayesi ile birlikte yayınlandı
İlginizi Çekebilir