PUBG 12.1 güncellemesi yenilenen Miramar’ı oyuna ekliyor

Ersin Kılıç 2.06.2021 - 15:10
PUBG 12.1 güncellemesi oyunun en bilinen haritalarından biri olan Miramar'ın yeni hali ile birlikte birçok yeniliği de içerisinde kapsıyor.

PUBG 12.1 güncellemesi güncellemesi Miramar haritasında yapılan yenilenmenin yanı sıra her zaman olduğu gibi oyuna birçok yeniliği ekliyor. Bu yama  ile birlikte harita iyileştirmelerinin yanı sıra oyuna bazı yenilikler de ekleniyor. Firmanın 12.1 yaması ile ilgili yaptığı açıklama ve içerikler şu şekilde;

PUBG 12.1 güncellemesi yenilenen Miramar’ı oyuna ekliyor

PUBG Güncelleme 12.1 Miramar haritasının yeniden düzenlenmiş halini sunuyor. Bu harita 2019'da yeni estetik ve lore unsurlarının tanıtılmasıyla hafif bir yenilemeden geçmişti. Bu kez 12.1 ile Miramar, Paramo ve Haven gibi son haritalarda uygulanan yeni KRAFTON teknolojilerini kullanan büyük bir görsel güncelleme alacak.

Güncelleme 12.1 bugün PC sunucularında aktif oluyor ve konsollara 10 Haziran’da gelecek. Tüm yama notlarına ve son yama raporu videosuna buradan ulaşabilirsiniz.  Konsol yama notları önümüzdeki hafta açıklanacak. 12.1 ile gelecek diğer güncellemeler ise şu şekilde:

PUBG 12.1 güncellemesi yenilenen Miramar’ı oyuna ekliyor

  • El Solitario İş Birliği: Yıl sonuna kadar oyuncular El Solitario temalı kıyafetleri ve şirketin popüler “Çölün Kurtları” off-road motosikletini oyun içinde edinebilecekler. Şu anda iki kıyafet seti mevcut: “El Solitario Motorcu Seti” ve “El Solitario Kurt Seti”. Her biri eşsiz bir kask, tulum, eldiven ve bot sunuyor.
  • Yeni Dereceli Sezon - 12.1 Güncellemesi, yeni bir dereceli sezonun başlangıcını işaret ediyor, yani Dereceli Sezon 11'de kazanılan tüm ödüller, Sezon 12, 2 Haziran'da yayınlanmaya başladığında otomatik olarak oyuncuların envanterine eklenecek. Dereceli Sezon 11 gibi, Dereceli Sezon 12 de iki ay sürecek.
  • Silah Kozmetiği Geliştirme Sistemi - Yeni silah kozmetiği geliştirme sistemi, oyuncuların belirli oyun içi malzemeleri ve eşyaları tüketerek belirli silah görünümlerinin kozmetiklerini geliştirmelerine olanak tanıyan 12.1 ile ilk çıkışını yapacak. Silah Kozmetiği Şans Kutusu’ndan edinilen bu evrimsel silah görünümleri, seviye atlandıkça yeni özellikler kazanacak. 
  • Yeni Silah - Lynx AMR - Miramar normal maçlarında Destek Sandıkları aracılığıyla sunulan L6 Lynx, PUBG'nin ilk Anti-Materyal tüfeğidir. Bu yarı otomatik sandık silahı, askeri teçhizatı ve zırhlı oyuncuları veya araçları delebilir. Araçlara karşı sert bir karşılık olarak tasarlanan L6, akıllıca kullanıldığında oyunculara karşı etkili bir keskin nişancı tüfeğidir. 
  • Yeni Araç - Quad - Miramar'da mevcut olan bu her tür arazide kullanılan araç (ATV), yön kontrolü için gidonlara sahip, operatör tarafından at biner gibi kullanılacak şekilde tasarlanmış ve dört düşük basınçlı lastiğe sahip bir arazi aracıdır. ATV yarış stili modelinden esinlenerek modellenmiştir fakat ikinci bir yolcu için arka koltuk da içerir. 
  • Lobi Topu - Bir maçın başlaması için başlangıç adasında beklerken, oyuncular artık diğer oyuncularla birlikte tekmeleyebilecekleri bir futbol topu bulacaklar. Oyuncular beklerken futbol topunu sürebilir, pas ve şut atabilir, hatta isterlerse kısa bir futbol maçını koordine edebilirler. 

PUBG 12.1 güncellemesi yenilenen Miramar’ı oyuna ekliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG 12.1 güncellemesi yenilenen Miramar’ı oyuna ekliyor
İlginizi Çekebilir