PUBG 8.2 yamasının detayları belli oldu

Ersin Kılıç 11.08.2020 - 10:24
PUBG 8.2 yaması önümüzdeki günlerde çıkacak ve bu yama ile birlikte oyuna yeni silahlar, Pick'em Challenge, yanıltıcı bomba ve çok daha fazla yenilik eklenecek.

PUBG 8.2 yaması ile ilgili ilk detaylar paylaşılmaya başlandı. Yapım ekibi 8.sezon ve değiştirilen Sanhok haritasından sonra yeni içerikler ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 27 Ağustos'ta yayınlanacağı belirtilen PUBG 8.2 yaması ile ilgili açıklanan bilgiler şu şekilde;

PUBG 8.2 yamasının detayları belli oldu

8. Sezon ve Sanhok Remaster'ın çıkışının hemen ardından PUBG Corporation, 8.2 güncellemesindeki yeni Battle Royale içeriğiyle inişe hazır! Bu son yama 19 Ağustos'ta PC’de, 27 Ağustos'ta ise konsollarda ve Stadia’da çıkacak. Çıkışından önce yeni içeriği test etmek isteyen oyuncular, 12 Ağustos Çarşamba gününden itibaren PC test sunucularında deneyebilirler.

Yeni Eşyalar:

MG3 Hafif Makineli Tüfek: Savaş alanları yardım paketlerinde bulunan en yeni silah, hızlı ateş eden MG3 Hafif Makineli Tüfek artık mevcut. İki farklı atış hızı, stabilite için bir bipod, spreyinizi takip etmenize yardımcı olacak izli mermiler ve araçlara karşı arttırılmış silah hasarı ile büyük kırmızı kutu için savaşmanın artık yeni bir nedeni var! (Sanki başka bir nedene ihtiyacınız varmış gibi...)

Yanıltıcı Bomba: Gözleriniz ve kulaklarınız için bir ziyafet! Yeni fırlatılabilir öğe, düşmanlarınızı şaşırtacak ve hareketlerinizi gizleyecek; bu da düşmanlarınızın dikkatini dağıtan ve/veya kendi kulaklarınızı sorgulamanızı sağlayan harika bir yoldur. Sanhok'ta dünya yağması olarak mevcut olan Yanıltıcı Bomba, fırlatıldıktan sonra yaklaşık on saniye sahte ateşleme sesleri çıkaracak ve size hamlenizi yapmanız için birkaç dakika kazandıracaktır.

 

PUBG 8.2 yamasının detayları belli oldu

Yeni Özellikler:

PCS2 Pick’Em Challenge: Pick'Em Challenge, yaklaşan e-spor etkinliği PCS2 ile birlikte geri dönüyor! 19 Ağustos'ta PC’de ve 27 Ağustos'ta konsollarda Pick'Em Challenge sekmesi açıldığında, oyuncular Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Asya-Pasifik bölgelerinde e-spor turnuvasının kazananlarını tahmin ederek kutlama amaçlı PCS2 ögelerini kazanma şansı için oyun içi sekmesini ziyaret edebilirler.

Orijinal Lobi Müziği: Oyuna girdiklerinde biraz nostalji arayan oyuncular artık lobi müziklerini seçebilecekler! Erken Erişim zamanlarına dayanan birçok farklı tema müziğini sizin için ekledik. Sonuçta savaş alanına giderken en favori müziğinizi dinlemek kadar güzel bir şey yok! (Biraz peşin hükümlü olabiliriz ama en azından itiraf ediyoruz!)

Kask Gizleme Seçeneği: Bazen sadece KENDİNİZ için iyi görünmek istersiniz. Böyle anlarda kafanızı iyi bir 3. seviye kaskla koruyorsanız bile, varsayılan kostüm parçalarınızı tutmak için kaskınızı kapatabilirsiniz. Bu özellik tamamen kozmetiktir ve diğer oyuncular kafanızda kask olduğunu göreceklerdir ama içinde ne olduğu önemli olduğundan çok da önem taşımıyor. 

Diğer Güncellemeler:

Yenilenmiş Silah Modelleri ve Kaplamaları: M416, SKS ve Kar98k, yüksek görsel kalitede yeniden tasarlandı. Görsel güncellemeleriyle birlikte bu silahların silah sesleri, iyileştirilmiş kaliteye uyacak şekilde elden geçirildi.

Erangel Rıhtımları: Erangel'e dört rıhtım eklendi. Mevcut iskelelere biri Novorepnoye'de diğeri Ferry Pier'de olmak üzere iki rıhtım eklendi. Erangel anakarasının ve Sosnovka Adası'nın güney plajına da rıhtım eklendi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG 8.2 yamasının detayları belli oldu
İlginizi Çekebilir