PUBG 9.sezon ve Paramo haritası PC için çıktı

Ersin Kılıç 22.10.2020 - 11:06
PUBG 9.sezon yayınlanması ile birlikte oyunun ilk dinamik haritası olan Paramo oyuncuların beğenisine sunulmuş oldu.

PUBG dinamik haritası Paramo, 9.sezon ile birlikte PC kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Büyük bir volkanın yer aldığı bu harita oyunun en farklı aksiyonunu da oyun severlere sunmuş olacak. Konuyla ilgili firmanın yaptığı açıklama şu şekilde;

PUBG Paramo haritası PC için çıktı

PUBG Sezon 9’da ortam hareketleniyor ve artık PC sunucularında resmi olarak başlamış bulunuyor. Oyuncular, gizemli ve tehlikeli Paramo haritasının yolunu gözleyebilirler. Detaylı yama notlarını buradan inceleyebilir ve en son yama notlarını içeren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Yeni haritaya ek olarak, oyuncuların karşılaşacağı yenilikler ise şöyle: 

Survivor Pass: Highlands: Premium Pass’e sahip olan oyuncular, görevleri tamamlayarak ve Pass ödüllerini toplayarak 1.000 G-Coin’i kazanıp tüm maliyeti telafi edebilirler. 1.000 G-Coin gelecek sezonun Premium Survivor Pass'ini kapsayabilir! Bu Pass’e sahip olan cesur oyuncular, görevleri tamamlayarak Paramo temalı ödüller ve görünümler de kazanabilecekler. Bu sezon ayrıca iki ay sürecek ve Pass bunları tamamlamak için 50 seviyenin yeterli olduğunu vurguluyor.  

G-Coin’in tanıtımı: G-Coin sistemi, oyunun konsol versiyonunun sınırlarını aşıyor. PC’deki PUBG oyuncuları ilk defa G-Coin satın alabilecek ve bu da ürün satın almayı daha verimli hale getirecektir. Daha fazla bilgi için son yayınlanan blog gönderimizi inceleyebilirsiniz. 

Dereceli Mod: Sezon 9 ayrıca yepyeni Dereceli Mod sezonunu tanıtıyor. Topluluğumuzun geri dönüşlerini dinleyerek Dereceli Solo’yu aktif ettik ve yalnız savaşçılarımızın zirveye tırmanmasına olanak verdik.  

Sezon 9 bugün PC sunucularında yerini aldı ve konsol oyuncuları için yeni sezon 29 Ekim’de başlayacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2020 20:56
Zor, hile almış başını gitmiş zor toparlanır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG 9.sezon ve Paramo haritası PC için çıktı
İlginizi Çekebilir