PUBG bulut sistemi üzerinden çalışacak

Furkan Güler 30.10.2017 - 09:24
Ancak korkmaya gerek yok

Playerunknown's Battlegrounds şüphesiz 2017'nin en hit oyunlarından biri haline geldi. PC platformuna güncelleme açısından şu sıralar ara verse de konsol platformu için gümbür gümbür geliyor. Yakın zamanda Xbox One platformuna çıkacak olan oyunun, Xbox One'da nasıl çalışacağı hakkında yeni bilgiler geliyor. Bildiğiniz gibi Playerunknown's Battlegrounds, optimize edilmesi zor ve grafiklerinin yüksek olması nedeni ile güçlü bir sisteme ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden Microsoft yetkilileri, oyunun Microsoft Azure desteği ile oyunculara sunulacağı ortaya çıktı. Microsoft'un bulut sistemi olan Azure, güçlü sistem isteyen oyunların ve yazılımların güçsüz sistemlerde çalışmasına imkan sağlıyor.

Playerunknown's Battlegrounds için Microsoft bulut sistemi düşünüyor

Microsoft'un CEO'su Satya Nadella'nın verdiği bu bilgi sonrasında oyuncular biraz üzülmüş durumda. Ancak Titanfall, Hitman ve Halo 5: Guardians'ın da Microsoft Azure'u kullandığını belirtelim. Yani Türkiye'nin sahip olduğu internet alt yapısı üzerinden sorunsuz bir şekilde Titanfall gibi oyunları oynayabiliyorsanız, Playerunknown's Battlegrounds'u da sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Yıl sonunda Xbox One platformuna çıkacak olan oyunun, 2018 yılında PlayStation 4 platformuna geleceği söylentiler arasında.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
zeknoss
zeknoss 30.10.2017 13:26
Optimize edilmesi ne demek zor? Star Citizen gibi bir oyunu adamlar optimize edip sürecekler piyasaya, PUBG'yi optimize etmek neden o kadar zor oluyor ki? Yoksa o "erken erişimden kaldırdığımız paraları yemek varken neden uğraşalım" olmasın aslında?
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2017 08:59
->MK Okuru, Sen Star Citizen'ın açık evreninden haberdar değilsin galiba
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2017 15:48
zor tabi haklılar ama çöl haritas,ı yeni silahlar, sis, yağmur gibi şeyler ile uğraşıcaklarına oyunu düzeltmeye odaklansalar daha çok insan çekecekler belkide insanlar sırf fps drop yiyip çöp gibi ekrana baktıkları için h1z1, fortnite giriyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG bulut sistemi üzerinden çalışacak
İlginizi Çekebilir