PUBG, Codename: Savage haritası ile oyuna yeni mekanlar ekliyor

Nagihan Selin İnce 19.04.2018 - 21:01
Yeni harita ile beraber yeni silahlar da gelecek

Son zamanların en çok adından söz ettiren ve milyonlarca oyuncusu olan PUBG'nin yapımcıları oyuna olan ilgiyi ilk zamanki gibi tutabilmek için yeni güncellemeler ile uğraşıyorlar. 

Yeni harita ile PUBG'ye yeraltı mağarası ekleniyor

Oyuna gelecek olan en son yenilik birkaç haftadır, deneme sürümlerinin yapıldığı harita olan  Codename:  Savage.  PUBG Corp. paylaştığı bir blog yazısında yeni harita ile oyuna neler ekleyeceklerinden bahsettiler. İlk denemelerin ardından bazı sitelerin paylaştığı gibi silah eklentileri ile beraber PUBG, Savage haritasıyla yeni silahlar ve daha küçük bir harita ile yeraltı mağara sistemi ekleyeceğini duyurdu. 

Yeraltı mağarası, Bangkok, Tayland dışında bulunan gerçek bir mağara sistemi olan Phraya Nakhon Mağarası'ndan esinlenerek yaratılmış. Doğrudan mağaraya paraşüt ile inebileceksiniz ve bu mağaralardan bolca kaçış yolu olacak. PUBG Corp. 'un paylaşımına göre mağaralar şu şekilde görünecek:

PUBG, Codename:  Savage haritası ile oyuna yeni mekanlar ekliyor
 

Henüz mağaralar için yapılması gereken birçok işin olduğunu ve oyuncuların denemesi için biraz daha beklemeleri gerektiğini söyleyen stüdyo yeni silahlar hakkında da herhangi bir açıklama yapmadı. Önümüzdeki harita testlerinde mağara sistemi ve silahlar hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkacaktır.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG, Codename:  Savage haritası ile oyuna yeni mekanlar ekliyor
İlginizi Çekebilir