PUBG Deston haritası Temmuz'da geliyor

Atıf Doğan Özcan 26.06.2022 - 18:47
Oyuncular tarafından merakla beklenen PUBG Deston haritası oyuncularla buluşmak için resmen gün sayıyor artık. Geliştirici sunucuya eklenme tarihini açıkladı.

Oyunun geliştirici olan Krafton, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir canlı yayın sırasında PUBG Deston haritası detayları hakkında bazı bilgiler verdi. Gelecek olan harita PUBG’de gördüğümüz dokuzuncu harita olacak. Oyuncular, artık yeni bir haritanın oyuna eklenme zamanının çoktan geldiğini sosyal medya üzerinden defalarca söylemişlerdi zaten.

PUBG Deston haritası şehir temasıyla geliyor

Krafton, 24 Haziran tarihinde düzenlediği canlı yayın esnasında PUBG Deston haritası için açıklamada bulundu. Haritanın geleceğini doğrulayan geliştirici ekip haritanın şehir odaklı olacağı bilgisini de verdi. Deston haritası, 2021 yılında eklenen Taego’dan sonra gelen ilk harita olacak. Yapılan canlı yayında oyuncularla bir adet fragman da paylaşıldı. 

PUBG Deston haritası Temmuz'da geliyor

Deston haritası hakkındaki bütün detaylar  resmi web sitesinde verildi. Fortnite tarzında tırmanma halatları, hava botları, kalıcı bir paraşüt yeteneği gibi yeni özelliklerle gelecek olan yeni harita oyunculara çok daha fazlasını vaat ediyor. Deston haritası 13 Temmuz tarihinde yayınlanacak. Daha fazla ayrıntı ve çıkış zamanı çok yakın bir zamanda resmi olarak duyurulacak. Ayrıca Krafton, 13 Temmuz tarihinde Deston Survivor Pass’ın da geleceğini açıklamalarına ekledi.

Harita detaylarına göz attığımı zamanda 8x8 ölçülerinde olacak. Şehir dev bir kasırga tarafından harap edildikten sonra terk edilmiş bir konumda.  Büyük bir bölümü sular altında olduğu için haritanın bazı yerlerinde dolaşmak için teknelere ihtiyaç duyulduğu söyleniyor. Harita içerisinde yer alacak olan önemli konumlar var bunlar, büyük bir şehir (Ripton isminde), bir hidroelektrik baraj, bir rüzgar türbini tesisi, çok büyük bir paintball arenası, bir bataklık ve devasa bir şişme tavuk balonunun olduğu konser alanı olarak gösterildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Deston haritası Temmuz'da geliyor
İlginizi Çekebilir