PUBG Global Invitational.S bu hafta başlıyor

Ersin Kılıç 9.02.2021 - 10:48
LAN/Çevrimdışı hibrit etkinlik 3.5 milyon Amerikan doları tutarında bir ödül havuzu sunuyor ve çeşitli küresel platformlarda yayınlanacak

Krafton Inc. dünyanın en iyi PUBG espor takımlarının 3.5 milyon Amerikan Doları tutarındaki ödül havuzu için karşı karşıya geldiği küresel, LAN/Çevrimdışı hibrit bir etkinlik olan PGI.S’i başlatıyor.

PUBG Global Invitational.S başlıyor

Etkinlik 8 Şubat - 28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek haftalık karşılaşmalarda sekiz farklı bölgeden 32 takım katılacak ve yarışma ilerledikçe para ödülü artacak.Turnuva ana olarak Güney Kore'nin Incheon kentindeki Studio Paradise'ta çevrimdışı olarak yapılacak, ancak mevcut COVID-19 durumu nedeniyle Japonya, Çin ve Çin Taipei'den takımlar kendi bölgelerinden çevrimiçi olarak yarışacaklar.

5-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Derece Kararı maçlarına göre, en yüksek dereceli 16 takım, Haftalık Büyük Finaller’de yer almak için 8 Şubat'ta Haftalık Hayatta Kalma maçlarına başlayacak. Bir takım Haftalık Hayatta Kalma maçını kazandığında, Haftalık Büyük Finaller’e direkt olarak yükselecek - Derece Karar maçlarında bir sonraki en yüksek sıradaki takım da onların yerini alacak. Haftalık Finaller’de birinci sırada yer alan dört takım, ödül havuzundan paylarını alacak. Bu süreç, ek bir PUBG espor turnuvası için arada bir haftalık bir ara ile sekiz hafta boyunca devam edecek.

Her haftalık etkinlikte sunulan para ödülünün payı, turnuva ilerledikçe artıyor olacak ve etkinliğin sonunda en çok kazancı sağlayan takım şampiyon olacak. PGI.S formatı ve tüm kurallarını buradan inceleyebilirsiniz.

PGI.S programı:

Hafta 1 - Haftalık Hayatta Kalma Maçları: 8 Şubat Pazartesi, 9 Şubat Salı ve 10 Şubat Çarşamba, 13:00’da başlayacak.

Açılış haftasından sonra, haftalık Hayatta Kalma Maçları Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13:00’dan itibaren yapılacaktır.

Haftalık Final Maçları: Etkinlik boyunca her Cumartesi ve Pazar 13:00’dan itibaren gerçekleştirilecektir.

Hayatta Kalma Turnuvası: 5-7 Mart, PGI.S. içinde özel bir turnuva.

PUBG Global Invitational.S bu hafta başlıyor

KRAFTON, Inc. bir kez daha hayranlarının ödüller kazanmak için PGI.S kazananını tahmin ettiği bir etkinlik olan Pick'Em Challenge'ı düzenliyor olacak. Oyunseverler oyun içi espor sekmesini ziyaret ederek ücretsiz oylama kuponları kazanabilirler ve PGI.S öğeleri satın alabilirler. KRAFTON, Inc.’in PUBG espor oyuncularını ödüllendirme taahhüdünü yansıtarak, 3,5 milyon Amerikan doları tutarındaki ödül havuzu, Pick'Em Challenge'dan elde edilen tüm gelirin %30'u ile desteklenecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Global Invitational.S bu hafta başlıyor
İlginizi Çekebilir