PUBG Global Series, Coronavirüs nedeniyle ertelendi

Ersin Kılıç 10.02.2020 - 11:49
PUBG için bu yıl içerisinde planlanan ve en önemli turnuvalarından birisi olan PSG Berlin etkinliğinin ileri bir tarihe ertelendiği resmi olarak açıklandı.

PUBG için planlanan PGS Berlin etkinliğinin Coronavirüs Salgını sebebiyle ertelendiği açıklandı. Turnuvaya sayılı gün kala risk değerlendirmesi yapan firma, Coronavirüs Salgını'nı dikkatli bir şekilde takip ettiklerini ve alınan bu kararın kendileri için de zor olduğunu dile getirmiş. Turnuvanın yeni tarihi ise henüz belli değil. Turnuva ertelenmesi ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

PUBG Global Series, Coronavirüs nedeniyle ertelendi

PUBG Global Series, Coronavirüs nedeniyle ertelendi

"PUBG Corporation, son zamanlarda Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel bir sağlık tehditi olarak ilan edilen Coronavirüs’ün yayılmasını aktif olarak izliyor. 

Oyuncularımızın, çalışanlarımızın ve taraftarlarımızın sağlığının ve güvenliğinin en önemli önceliklerimiz olması sebebiyle, Nisan ayındaki PGS Berlin etkinliğini erteleme kararını almak bizim için zor bir süreçti. Bölgesel elemelerin tarihlerinde ve saatlerinde de ayrıca değişikliğe gidilebilir. 2020 yılında dört PUBG küresel espor etkinliğini gerçekleştirme planımız halen geçerlidir ve PGS Berlin’in ne zaman düzenlenebileceğine ilişkin seçenekleri aktif olarak araştırıyoruz.

Espor hayranları, oyuncular ve ekip için en iyi seçenekleri gözden geçirdikten sonra güncellemeleri paylaşacağız. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz."

Coronavirüs Salgını oyun sektörünü de vurdu

Daha önce Coronavirüs Salgını sebebiyle The OuterWorld oyunun Nintendo Switch versiyonu da ertelenmişti. Oyunun Nintendo Switch portunu Obsidian Entertainment değil, Çün'de bulunan farklı bir firma yapıyor. Bu port üzerine çalışan Virtuos Games firması Çin'de bulunuyor. Corona Virüs salgınının daha geniş kitlelere ulaşmasından ötürü firmanın bir süredir kapalı durumda olduğu belirtilmiş ve oyunun bu sebeple ertelendiği açıklanmıştı..

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 19:35
Hileye bir çözüm bulun. Bunun gibi içi boş turnuvaları reklam yapmak için kullanacağınıza oyunu hileden arındırsanız sizin için daha iyi bir reklam olur. Hile programını yazıp bundan para kazanan, bunu alıp oynayan ve buna bir çözüm bulmayan yapımcıya ............... olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 19:32
Herkes tarafından sevilen bir oyun yapıyorsun. Geliştiriyorsun, hatalardan arındırıyorsun. Ama güvenlik adına yerinde sayıyorsun. Oyunu hilecilerin eline bırakıyorsun. Bu da insanın "hile programından para kazanıyor ki artık engelleme ihtiyacı duymuyor" durumunu düşünmesine sebep oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Global Series, Coronavirüs nedeniyle ertelendi
İlginizi Çekebilir