PubG Mobile Hileleri: Wallhack, Aimbot, UC

Tunay Şahin 2.05.2023 - 12:36
Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile hileleri nasıl yapılır? Peki bunları kullanmak yasal mıdır? Sonuçları neler olur?

PubG Mobile hileleri kullanmak ya da "Hile Nasıl Yapılır?" öğrenmek istiyorsanız, önce PubG Mobile oyunu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmalısınız. Ancak unutmayın ki Tencent hile yaptığınızı fark ederse hesabınızı kapatabilir. Emek verdiğiniz PubG Mobile oyununda tüm ilerleyişinizin kaybolmasını göze almaya razıysanız kullanın.

PubG Mobile hile ile diğer oyunculardan bir adım öne geçmek istiyor olabilirsiniz. Ama tekrar tekrar söylemekte fayda var, hile yaptığınız anlaşıldığında hesabınız kapatılır ve Merlin'in Kazanı olarak bunun gibi firmaların kendilerinin özellikle sunmadığı durumları tasvip etmiyoruz.

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri - 1

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

PubG oyununun mobil versiyonu olan yapımda kimi zaman hileciler ile sizler de karşılaşmışsınızdır. Hiç görmediğiniz ya da beklemediğiniz bir noktadan vurulduğunuzu fark ettiğinizde bilin ki karşınızdaki oyuncu hilecidir.

Bunun, sizin oyun keyfinizi nasıl olumsuz bir şekilde etkilediğini görmüşsünüzdür. O yüzden mümkün olduğunca kullanmamanız oyundan alacağınız keyfin artmasına yarayacaktır.

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

PUBG Mobile için para birimi sistemleri, oyunları tamamlayarak kazanılan ana para birimi olarak BP'yi kullanır. Diğer para birimleri, kullanıcıların kozmetik ürünler satın almalarını sağlayan ve kazanmak veya satın almak için bir zorunluluk olmayan aksesuarlardır.

Ace Gold veya AG, satın alırken Unknown Cash'e alternatif olarak PUBG Mobile için yapılan yeni para birimidir. AG, belirli kozmetik ürünleri satın almak için kullanılabilir ve bu para biriminden yeterince paranız yoksa, farkı telafi etmek için UC'yi kullanmak mümkündür.

Unknown Cash satın alınarak sahip olunabilir. Ücretsiz UC almanın yolları vardır. Ancak, AG para birimi çeşitli ücretsiz yöntemlerle kazanılabilir.

PUBG para birimleri, görünümler, kamuflaj vb. öğeleri satın almak için kullanılır, ancak hiçbir şekilde rekabet avantajı sağlamazlar. Tek avantajları oyuna bağlılığınızı rakibinize gösterir, belki sizden çekinmesini sağlar.

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri - 2

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

PUBG Mobile UC nedir?

PUBG Mobile UC, popüler PlayerUnknown's Battlegrounds oyununun mobil versiyonu için oyun içi para birimidir. Tencent Games tarafından geliştirilen bu battle royale oyununda oyuncular diğer 99 yarışmacıya karşı mücadele etmektedir.

Oynayarak gümüş para birimi kazanıyor olsanız da bu birimle her türlü eşyayı satın alabilmeniz mümkün değildir. Özel aletleri satın alabilmek için Unknown Cash'e sahip olmanız gerekiyor.

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri - 3

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

Ücretsiz UC Nasıl Alınır?

  • Maçları tamamlamak
  • Günlük Bonus
  • Görevleri· tamamlamak
  • Etki·nli·k ödülleri·
  • Arkadaşlardan Bp alarak
  • Sosyal medyaya bağlanarak
  • Kasalar

İlginizi Çekebilir: PubG Mobile 90 FPS destekleyen telefonlar listesi

Wallhack Hilesi

Bir Wallhack hilesinin kullanılması, bir oyuncunun düşmanlarını, nesneleri, araçları ve diğer önemli oyun öğelerini renkli kutular veya kaplamalar ile vurgulayarak, duvarların arkasından görmesine olanak tanır. Bu da onların daha kolay yağmalamalarına, oyuncuları bulmalarına veya onlardan kaçmalarına ve genellikle hayatta kalmalarına yardımcı olur.

PUBG Mobile için normal bir wallhack, neredeyse her zaman modlanmış bir APK veya iOS uygulama modu biçiminde gelir; bu, oyun istemcisinin kodunun varsayılan olarak size düşmanları ve öğeleri gösterecek şekilde değiştirildiği anlamına gelir.

PubG Mobile UC hilesi nasıl yapılır?

Tencent'in oyundan gelir elde ettiği en önemli modellerden biri olan oyun içinde kullanabileceğiniz Unknown Cash (UC) için hile yapmanıza izin vermez.

Ancak yukarıda saydığımız maddeler sayesinde para ödemeden ücresiz UC sahibi olabilirsiniz.

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri - 4

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

PUBGM Aimbot

"Aimbot" olarak da bilinen otomatik hedefleme modları ve uygulamaları, sizin için otomatik olarak nişan alıp ateş eden, çok sayıda düşmanı öldürmenize ve bunu yaparken hayatta kalmanıza olanak tanıyan otomatik botlardır.

Bu kulağa basit gelse de, PUBG Mobile için mevcut olan en gelişmiş ve güçlü hacklerden biridir ve aynı zamanda görülmesi son derece nadirdir. Android ve iOS oyunları için çoğu aimbot uygulaması, artırılmış nişan alma yardımı şeklinde gelir.

Bu tür bir otomatik nişan alma hilesinde, oyunun varsayılan nişan alma yardımcısı, siz ve diğer modlar için nişan alma işinin çok daha fazlasını yapacak şekilde modifiye edilmiştir.

APK ve iOS Modları

Yukarıda belirtilen hile yöntemleri ve hız hileleri, ışınlanma, noclip, superjump, item spawning gibi PUBG Mobile'da kullanılması mümkün olan veya olmayan diğerleri genellikle bir mod biçiminde gelir . Bir mod, APK (Android) veya IPA dosyası (iOS) biçiminde değiştirilmiş veya modlanmış bir oyun istemcisini ifade eder.

Bu dosyalar genellikle cihazınıza indirilir ve kurulur. Gelişmiş modlar, bazı dosyaları içe aktarmak için cihazınızda bir dosya gezgininin kurulu olmasını gerektirir. Modlar yalnızca yapıldıkları belirli oyun yapısı için çalışır.

PUBG Mobile güncelleme aldığında, yeni sürüm için aynı özelliklere sahip yeni bir modun çalışmaya devam etmesi için uygulanan hack'lerin indirilmesi ve cihazınıza yüklenmesi gerekir.

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri - 5

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

PubGM Mod Menü Hilesi

Mod menü hilesi, PUBG Mobile için en çok aranan hilelerdendir, zira bunlar, PUBG Mobile hack'inde yer alan her bir hile seçeneğini ve her bir komut dosyasını açıp kapatmanıza izin veren bir menüye erişmenizi sağlar.

Böyle bir mod menüsü , ücretsiz dış görünümler, UC ve diğer güzellikler için ücretsiz sandık talep etmekten aimbot , wall hack , ESP , noclip, nospread ve diğer güçlü hile seçenekleri gibi gerçek eğitmen seçeneklerine kadar her türlü hile seçeneğini etkinleştirebilir .

Mod menüleri , çoğu oyuncunun PUBG Mobile'da hile araçlarını kullanmayı tercih ettiği yoldur , çünkü indirmeleri ve kullanımları kolaydır ve komut dosyaları, basit modlar ve çevrimiçi PUBG Mobile için mevcut en iyi hack'lere kadar her şeyle birlikte gelebilirler .

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri - 6

Wallhack, Aimbot, UC gibi PubG Mobile Hileleri

Hileli APK indirmek güvenli midir?

PUBG Mobil Modları indirirken, güvenilir siteleri tercih ettiğinizden emin olun. Unutmayın ki bu tarz yazılımlar sisteminize virüs, malware gibi birçok zararlı yazılım yükleyebileceği için resimleriniz, kişisel bilgileriniz güvende olamaz. Özellikle indirme yapacağınız sitelerde insan doğrulama taramalarına, anketlere ve sahtekarlıklara kanmayın.

PUBG Mobile'da sınırsız ücretsiz UC veya BP almanıza izin verdiğini iddia eden herhangi bir hack veya araç gerçek değildir, sahtedir ve bir aldatmacadır. Lütfen, internette dolaşan bu sahte hilelere kanmayın ve hiçbirini herhangi bir ' insan doğrulaması ' yazılımını indirmeyin.

PUBG Mobile çevrimiçi bir nişancı oyunudur ve tüm görünümleriniz, kilit açma işlemleriniz, sağlığınız, para, bp, uc, XP dahil olmak üzere hesap verileriniz oyun sunucularında saklanır ve herhangi bir araçtan etkilenmez.

PubG Mobile'ı iOS için tıburadan, Android içinse APK olarak buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar 93
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:54
Bana 10.000 uc ver Pubg lütfen 3 senedir oynuyorum amma amma qarşılıq veriyorsun??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 07:15
Bu hile uc gilesi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:13
1000 uç lutfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2024 10:58
Pubg
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2024 20:58
Bana buz 7 ver
Kalan Karakter: 300 Gönder
PubG Mobile Hileleri: Wallhack, Aimbot, UC
İlginizi Çekebilir