PUBG Mobile ve Dragon Ball ortaklığı duyuruldu

Ersin Kılıç 1.09.2022 - 15:30
PUBG Mobile, Dragon Ball Super: SUPER HERO'nun dünya çapında sinemalarda gösterime girmesini, sevilen anime serisiyle güçlerini birleştirerek kutladı.

Son dönemde farklı iş birliklerine imza atan PUBG Mobile, en bilinen anime manga serilerinden biri olan Dragon Ball ile olan ortaklığını duyurdu. Dünya çapında sinemalarda gösterime giren Dragon Ball Super: SUPER HERO filminin gösterime girmesi ile birlikte iki firmanın ortaklığı da duyurulmuş oldu. Dragon Ball iş birliğinin meyveleri ise 2023 yılında karşımıza çıkmaya başlayacak. Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

PUBG Mobile ve Dragon Ball işbirliği duyuruldu

Bu işbirliğiyle DRAGON BALL dünyası ve birden fazla neslin severek büyüdüğü karakterler, 2023’te PUBG MOBILE'ın uçsuz bucaksız savaş alanlarına gelecek. PUBG MOBILE daha önce NEON GENESIS EVANGELION, JUJUTSU KAISEN ve ARCANE gibi dünyaca ünlü diğer anime ve animasyon serileriyle de işbirliği yapmıştı. PUBG MOBILE, bu yeni işbirliğiyle ilgili ayrıntılar açıklamaya devam edecek.

PUBG Mobile ve Dragon Ball ortaklığı duyuruldu

Dragon Ball Super: SUPER HERO konusu 

Filmde bir zamanlarda Son Goku tarafından yok edilen Kırmızı Kurdele Ordusu’nun ruhunu devam ettiren kişiler, nihai Android'ler Gamma 1 ve Gamma 2'yi yaratıyor. Bu iki Android, kendilerine “Süper Kahramanlar” diyerek Piccolo ve Gohan'a saldırmaya başlıyor. Film, yeni Kırmızı Kurdele Ordusu'nun hedeflerini ve yeni Süper Kahramanlar’ın maceralarını konu alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 21:57
Pubg gün geçtikçe Asya da ki ve ortadoğudaki anime severlere oynuyor bence güzel bir hamle
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Mobile ve Dragon Ball ortaklığı duyuruldu
İlginizi Çekebilir