PUBG New State kapalı alfa test tarihleri belli oldu

Ersin Kılıç 22.05.2021 - 12:29
Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve bölge kısıtlaması olan PUBG New State kapalı alfa testi tarihleri konusunda açıklama geldi.

Krafton, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve PUBG New State kapalı alfa aşamasını duyurmuştu. İlk etapta sadece Kuzey Amerika'da yapılacağı açıklanan bu alfa aşamasının Android kullanıcıları ile sınırlı kalacağını da öğrenmiştik. Firma yeni yaptığı açıklamada ise kapalı alfa aşamasına dair yeni detaylar paylaştığı gibi bu aşamanın tarihlerini de duyurdu. Yapılan açıklama ve beta tarihleri şu şekilde;

PUBG New State kapalı beta tarihleri belli oldu

Krafton, 11-13 Haziran tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Android kullanıcıları için kapalı bir PUBG: NEW STATE Alfa Testi gerçekleştireceğini duyurdu. Alfa Testine katılmaya uygun olanlar ve ilgilenenler 6 Haziran'a kadar https://newstate.pubg.com adresinden başvurabilirler.

PUBG: NEW STATE Alfa Test Tarihleri

Alfa Testi Başvuru Süresi:

  • Başlangıç: 21 Mayıs 12:00 Pasifik Zaman Dilimi
  • Bitiş: 6 Haziran 20:59 Pasifik Zaman Dilimi

Alfa Testi:

  • Başlangıç: 11 Haziran 18:00 Pasifik Zaman Dilimi
  • Bitiş: 13 Haziran 20:59 Pasifik Zaman Dilimi

PUBG New State kapalı alfa test tarihleri belli oldu

Yalnızca ABD'de gerçekleşecek PUBG: NEW STATE Alfa Testi, oyunun performansının, sunucu ve ağ tutarlılığının ve geliştirme aşamasındaki oynanış sistemlerinin erken bir sürümünü ölçmeye odaklanacak. KRAFTON'un Alfa Testi sırasında alacağı geri bildirimler, PUBG: NEW STATE bu yıl piyasaya çıktığında şirketin topluluğunun beklentilerini karşılamasına yardımcı olacak. Alfa Testi sırasında oyuncular, fütüristik bir 8x8 harita olan TROI'ye girebilecekler ve burada lansmandan önce farklı oyun özelliklerini deneyimleyip 2051'de geçen PUBG evreninin bir bölümünü keşfedebilecekler.

PUBG: NEW STATE’in Kıdemli Yapımcısı Minkyu Park, "Alfa Testi sırasında alacağımız tüm değerli topluluk geri bildirimlerini ve oyun verilerini, piyasaya çıktığında oyuncuların beklentilerini karşılayan bir deneyimi geliştirmek ve sunmak için kullanmaya kararlıyız," dedi ve "Hedefimiz dünyanın her köşesindeki oyuncular için gerçekten keyifli bir oyun deneyimi sunmak ve oyunu yakında topluluğun ellerine teslim etmek için sabırsızlanıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG'nin yaratıcıları PUBG Studio tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE, 2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak sunulacak. PUBG: NEW STATE, PUBG'nin orijinal Battle Royale deneyimini mobil cihazlardaki en gerçekçi battle royale oyunu olarak yeniden yaratıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG New State kapalı alfa test tarihleri belli oldu
İlginizi Çekebilir