PUBG New State kapalı beta testleri duyuruldu

Alparslan Gürlek 19.05.2021 - 13:13
Şubat ayında duyurulan PUBG New State kapalı beta testleri için geliştiriciden duyuru geldi ancak bölge kısıtlaması mevcut.

İlk kez Şubat ayında duyurulan PUBG New State kapalı beta testlerinin başlayacağı duyurusu da yapıldı. Duyurulduğundan bu yana oyuncuların heyecanla beklediği oyun mobil platformlara çıkacak ve hem Android hem de iOS kullanıcıları oyunu oynayabilecekler. Ön kayıtlarda da oldukça başarılı bir süreç geçiren oyun duyurulduktan iki ay sonra toplam 10 milyon kişinin ön kayıtlarını almıştı. Bu da oyunun önümüzdeki dönemde çok daha büyük kitlelere hitap etme potansiyelini gözler önüne sürüyor.

PUBG New State kapalı beta şimdilik ABD'de yapılacak

PUBG New State kapalı beta testleri, önümüzdeki birkaç gün içinde ABD'de yayınlanacak. Geliştiriciler YouTube üzerinden yayınladıkları bir videoda, testlerin yakında Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayacağını duyurdu. Ancak oyunun bu erken sürümü, birçok mobil oyun gibi ilk aşamada yalnızca Android platformuna sunulacak. iOS kullanıcılarının bir süre daha beklemesi gerekecek. Muhtemelen Amerika'da gerçekleşecek kapalı beta testleri ilerleyen dönemde dünya genelinde de başlayacaktır ancak henüz bunun için herhangi bir tarih verilmiş değil.

PUBG New State'i bilmeyenler için kısaca bahsedelim

Mobil deneyim için optimize edilmiş yeni oyun, "eksiksiz bir battle royale deneyimini" doğrudan oyunculara sunmayı hedefliyor. PC için çıkan orijinal PUBG oyunu ile çılgıncasına oynanmaya başlayan battle royale türünü mobil platforma taşıyacak oyun, öğrenmesi kolay ancak ustalaşması zor bir deneyim vaat ediyor.

Oyunda daha fütüristik bir yapının hakim olacağı da bilgilerimiz arasında yerini koruyor. PUBG New State, 2051 yılında geçecek ve oyunun kıdemli yapımcısı MinKyu Park, New State ile ilgili "Önceki oyunların hayran desteği ve büyük başarısı göz önüne alındığında, dünya çapında battle royale türünde devrim yaratan bir sonraki oyunu bu marka içinde oluşturup sunabilmek bizi mutlu ediyor" açıklamasını yapmıştı.

PUBG New State kapalı beta testleri duyuruldu

Mobil oyunların sınırlarını zorlayacak bir teknolojiyle geliştirilen yeni PUBG oyunu, tüm kitlelere hitap etme konusunda ısrarlı görünüyor. Gerçekçi grafikleriyle mobil oyuncuları daha canlı ve etkili bir deneyim içinde tutmayı hedefleyen yapım için kapalı beta testleri önümüzdeki günlerde ABD'de başlayacak. Henüz ülkemiz ya da Avrupa bölgesi için beta testleri ile ilgili bir duyuru yapılmış değil ancak bilgiler geldikçe sizi en hızlı şekilde bilgilendirmeye gayret edeceğiz.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2021 10:16
abi shooter oyunu tps olmaz olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG New State kapalı beta testleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir