PUBG Türkiye Milli Takımı Gamescom'da haksızlığa mı uğradı?

Furkan Güler 25.08.2017 - 13:45
PlayersUnknown's Battlegrounds'un Gamescom turnuvası şaibeli bir şekilde sonuçlandı.
PC oyuncularının severek oynadığı erken erişim oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds'un Gamescom'da ilk büyük turnuvası düzenlendi. Büyük e-spor takımlarının yanında ülkemizden de dünya sıralamasında yukarılara çıkmış oyuncular ve yayıncılar turnuvaya katılma şansı elde etti. Wtcnn, Mithrain ve ZeeooN gibi yayıncılarla birlikte şaibeli bir sonuç ile turnuvadan ayrıldık. Turnuvanın sözcüleri ilk başta bizim takımımızı ikinci olarak ihlal ettiler. Ancak söylenenlere göre anlık kural değişikliklerinin sonucunda ülkemizin üçüncülüğe düşürüldüğü söyleniyor. Açıkçası olayı araştırmaya çalıştım fakat ne BlueHole'dan, ne de turnuvaya katılmış oyunculardan belirli bir açıklama bulamadığım için olayın doğruluğu hakkında maalesef bilgi vermekten kaçınıyorum.

PUBG Türkiye Milli Takımı Gamescom'da haksızlığa mı uğradı?
Eğer olayın arka tarafında neler döndüğünü merak ediyorsanız oyuncuların Twitter hesaplarından bilgi alabilirsiniz. Fakat olaya tek bir taraftan da bakmamak gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden haklı bir taraf belirlemek oldukça zor. Diğer bir taraftan Mithrain'in yaptığı açıklamalara göre başarılı oyuncu bazı maçları sessiz bir şekilde oynamış. Ses faktörünün oldukça etkili olduğu oyunda, PlayerUnknown's Battlegrounds yetkililerine sorunu bildirdiğini söyleyen Mithrain, hakemlerin bu soruna rağmen kendileri ile ilgilenmediklerini savunuyor.

Sonuç olarak düzenlenen turnuvanın amatör bir seviyede olduğunu varsayabiliriz. Özellikle PlayerUnknown's Battlegrounds daha erken erişim sürecinde olduğundan, tam olarak düzgün çalışmayan bir oyuna turnuva düzenlemenin mantığına maalesef düzgün bir açıklama getirmek oldukça güç.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2019 15:15
PUBG milli takıma giricem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2017 12:26
yıllardır turnuva duzenlerim , hiç bir turnuvada ses olmadan oynayan oyuncu gomedim ama su varki, problem oyun esnasında meydana geliyorsa (donma, ses,klavye yada mouse problemi gibi) round bittikten sonra yada fight bittikten sonra olaya mudahale edilir yada pause gelir, problem cozulunceye kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2017 01:07
ya bu arkadaşlar kim de milli takımız diyolar? kim belirliyor ? ne zaman türkiye turnuvası oldu da bu adamlar orada kendilerini kanıtlayıp milli takıma girmeye hak kazandılar ? iki üç showman'in çıkıp milli takımız demesi gururumu zedeliyor. o şanlı bayrağı herkes taşıyamaz
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2017 23:11
Adamlar duoda derece aldı daha ne istiyorsun ayrıca davet usulüyle bu kişiler katıldı mithrain aracılığıyla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2017 10:00
Adamlarda diyecek bu türkler her şeye itiraz ediyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2017 00:43
Polemik çıkartmaya hiç gerek yok arkadaşlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Türkiye Milli Takımı Gamescom'da haksızlığa mı uğradı?
İlginizi Çekebilir