PUBG Vikendi haritası 7.1 yaması ile güncellendi

Ersin Kılıç 22.04.2020 - 17:15
PUBG Corporation, 7.1 yaması ile birlikte oyunun en bilinen haritalarından biri olan Vikendi haritasının yeni bir görünüme kavuştuğunu duyurdu.

PUBG'nin en bilinen haritalarından biri olan Vikendi'nin yenileneceği 7.1 yaması yayınlandı. Sezon 7 ile birlikte yapılan güncelleme, Vikendi haritasını da yepyeni bir görünüme kavuşturuyor. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

PUBG Vikendi haritası 7.1 yaması ile güncellendi

PUBG 7.1 güncellemesi artık aktif ve yeni Vikendi deneyimi tüm entrika ve şamatasını da beraberinde getiriyor. Oyuncular canlı PC sunucularında The Survivor Pass: Cold Front premium yükseltmesi ile birlikte Sezon 7’de Vikendi’ye geri dönüyorlar.

PUBG Corporation bir süredir aktif olmayan Vikendi adasını PUBG Sezon 7 ile tekrardan geri getiriyor. Oyuncular Dinoland ve Cosmodrome bölgelerinin yeni görünümlerini ve 7.1 güncellemesinin bir parçası olarak kesintisiz bir demiryolu devresini deneyimleyebilecekler. Survivor Pass: Cold Front premium yükseltmesi oyunculara, sınırlı sayıda silah kaplamaları, kostümler ve Vikendi’nin Lindh ailesiyle çalkantılı geçmişini ima eden birçok yenilik sunuyor.  Cosmodrome ve Dinoland eğlence parkı gibi popüler Vikendi konumlarına gelen yeni görünüm ve adadaki tren yolu sistemi, oyuncuların karlı savaş alanına bakış açısını değiştirecek. Güncelleme 7.1 için gelen en son PC yama notlarını buradan inceleyebilirsiniz.

PUBG Vikendi haritası 7.1 yaması ile güncellendi

Ayrıca son zamanlarda PC ve konsol güncellemelerinde hesap hacklenmesini önlemeye yardımcı olmak adına PC için iki faktörlü bir kimlik doğrulama sistemi gibi hile önleme çabalarını kapsayan birtakım güncellemeler duyuruldu. Konsol oyuncuları için Güncelleme 7.1 önümüzdeki hafta, 28 Nisan'da canlı sunuculara gelecek. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2020 13:25
Pubg canın cehenneme...
1-Ne bir seviye sistemi getirdin pyuna giriyorum çat ölüyorum hile mi? Belli değil hile ise oyunda işine reportlamak için uğraşmak zorunda mıyım?
2- Ne de adam akıllı güncellemeler getir adamın bi story mod ya da güzel şeyler..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maxpayne53
Maxpayne53 22.04.2020 19:51
Satılabilir öğeler ve eski harita düzeltmesi dışında yine güvenliğe dair güncelleme yok. Çöp bildiğin. Hileciler cirit atarken oynanmıyor. Ne kadar gereksiz şey varsa yine gelmiş güncelleme ile. Bir firmanın kendini düşünmesi normal. O yüzden satılabilir şeylerde çıkartacak. Ama oyuncuları hiç mi hiç düşünmüyor. Sadece kendini düşünüyor. Boş beleş güncelleme gelmiş yine. Dinazor kafası ve giysisi getirmiş. Onları gerçek hayatta siz giyin. Anca size yakışır. Hilecileri önleyen bir şey getirin artık. Ne kadar düşüncesiz bir firma.
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2020 22:23
Müdür Warzone oyna tavsiyem hilecileri tesbit ettiklerinde birbirleriyle aynı servera atıyorlar ve banlanana kadar düzgünce hilesiz oynayanların oyununa salça olmalarını engelliyorlar.Pubg görünen o ki muazzam satış başarısına rağmen tarihin tozlu sayfalarına girmeye and içmiş bir vaziyette yazık...
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Vikendi haritası 7.1 yaması ile güncellendi
İlginizi Çekebilir