PUBG, Xbox One X'te PC'den daha iyi çalışabilir

Furkan Güler 25.09.2017 - 11:44
Geliştiriciler, konsolun sahip olduğu oyuncu kitlesinin büyüklüğünden etkilenmiş durumda.

Geride bıraktığımız E3 2017 fuarında konsol tarafında Xbox One platformları için duyurulan Playerunknown's Battlegrounds, PC'de oluşturduğu oyuncu topluluğunun yanına konsol oyuncularını eklemek için hazırlanıyor. Yaklaşık 1.5 milyon aktif oyuncusu bulunan Playerunknown's Battlegrounds'un, oyunun Xbox One çıkışı için Microsoft ile partner olacağını zaten daha önceden öğrenmiştik. Xbox One X'i de destekleyen başarılı yapımın geliştiricileri, söylentilere göre PC platformunu şimdilik biraz daha geride tutuyor. Son düzenlenen Gamescom 2017 fuarında BlueHole geliştiricilerinin ana odağının Xbox One olduğu ortaya çıkmıştı. Oyunu düzgünce portlamak için ellerinden geleni yapan geliştiriciler, konsol oyuncularının kesinlikle herhangi bir teknik problemi göz ardı etmeyeceklerini biliyorlar. 

PUBG, Xbox One X'te PC'den daha iyi çalışabilir

Microsoft, BlueHole stüdyosuna tam destek veriyor

PC platformunda halen teknik sıkıntılar çözemeyen oyun, muhtemelen Xbox One X platformunda oldukça akıcı bir şekilde oynanabilecek. Her ne kadar geliştiriciler PC platformu için her hafta güncelleme yayınlasa da, sizin de farkedebileceğiniz üzere performans amaçlı yayınlanan güncellemeler eskisine göre biraz daha yavaşlamış durumda.

11 milyon satış rakamını geride bırakan Playerunknown's Battlegrounds, bakalım Xbox One platformlarında nasıl bir başarı yakalayabilecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
B777
B777 25.09.2017 12:02
"Geliştiriciler, konsolun sahip olduğu oyuncu kitlesinin büyüklüğünden etkilenmiş durumda." :D :D :D ahahahh. Para tatlı geldi tabi, boşlayın PC'yi... :)
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2017 15:45
Adamlar rekoru pcde kırdı yanlız :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG, Xbox One X'te PC'den daha iyi çalışabilir
İlginizi Çekebilir