PUBG'nin anlık oyuncu sayısı 1 milyona çok yaklaştı

Furkan Güler 6.09.2017 - 14:36
Artık PlayerUnknown’s Battlegrounds'u durdurmak imkansız hale geldi.
PC platformunda ücretli olup ve PlayerUnknown’s Battlegrounds kadar başarılı oyunların sayısı oldukça az durumda. Grand Theft Auto 5 veya Minecraft gibi yapımlar her ne kadar PC platformunda oldukça fazla oynansa da, bağımsız bir stüdyonun geliştirdiği PlayerUnknown’s Battlegrounds, emin adımlarla kendi yolunda ilerlemeye devam ediyor. Geride bıraktığımız haftalarda PlayerUnknown’s Battlegrounds'ta anlık 700,000 civarı oyuncunun bulunduğunu belirtmiştik. Aradan geçen zamanda bu sayının 949,534 kişiye yükseldiği açıklandı. Anlık 1 milyon oyuncu barajına oldukça yaklaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds, muhtemelen ilerleyen dönemlerde bizi şaşırtmaya devam edecektir.

PUBG'nin anlık oyuncu sayısı 1 milyona çok yaklaştı
Diğer bir yandan oyunun 10 milyon adet kopya sattığı da geride bıraktığımız saatlerde belirtilmişti. Yüzeysel bir istatistik sonucunda oyuncuların 10'da 1'inin devamlı oyunu aktif bir şekilde oynadığını söyleyebiliriz. Sonuca geldiğimizde bir oyunun sadece PC platformunda 10 milyon kopya satması korkunç derecede başarılı bir başarı olarak görülüyor. Hali hazırda konsola özel en büyük oyunların bile bu satış rakamına ulaşmakta zorlandığını düşünürsek, PlayerUnknown’s Battlegrounds'u tebrik ediyor ve sevdiğimiz oyun geliştiricilerinin bu akıma kapılmamasını umut ediyoruz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2017 00:00
Birisi bana bu oyunu diğerlerinden ayıran şeyleri detaylıca anlatabilir mi ? Etraftan PUBG duymaktan sıkıldım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 20:40
Konsol fanboylarına ders vermeye gerek bile yok, son paragraf yeterli. ONCHORTOD OYNODON MO diyen elemanlar, hadi gidin takas mı yapıyonuz ortak hesap mı kullanıyorsunuz sürünün, PC IS THE MASTER RACE bitti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin anlık oyuncu sayısı 1 milyona çok yaklaştı
İlginizi Çekebilir