PUBG'nin anti hile programı bir sonraki duyuruya kadar ertelendi

Hakan Hervenik 6.02.2018 - 11:00
Ocak ayında banlanan oyuncu sayısı 1 milyonu geçti.

PUBG geliştiricisi PUBG Corp, normalde bugün oyun için büyük bir güncelleme yapacaktı. Fakat, bu güncelleme bir sonraki duyuruya kadar ertelendi. Özellikle PC oyuncularının şikayetçi olduğu hilecilere yönelik olarak geliştirilen yeni anti hile programını oyuna eklemesi beklenen güncellemenin ertelenmesinin sebebi olarak da Ocak ayında oyundan banlanan 1 milyondan fazla oyuncu gösterilmekte.

PUBG'nin anti hile programı ertelendi

Oyuncuların kullandığı üçüncü parti programlarını da engelleyecek olan yeni anti hile sistemi, Reshade gibi grafik programlarını da engelleyecek olan yeni sistem, bir sonraki duyuruya kadar ertelendi. Güncelleme için PUBG'nin resmi Twitter hesabı üzerinden "PC oyuncuları, anti- hile güncellemesi yeni sistemin beklenmedik bir uyumluluk sorunu yaşaması yüzünden ertelenmiştir. Yakın zamanda sizi ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." açıklaması yapıldı.

PUBG'nin anti-hile sisteminin başındaki firma BattlEye, dün yaptığı duyuru ile tam olarak 1,044,000 kişinin PUBG'den banlandığını belirtmişti. Bu tabi ki uçuk bir rakam ve PUBG için pek de iyi bir haber değil. Oyunun çıkışından beri en büyük sıkıntısı lan hilelerin yayılması, hala devam etmekte.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2018 11:48
Hey Maşallah millet tümden hileci olmuş bunlar bir de büyüyünce çalıştıkları yerlerde kimbilir neler yapacaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2018 11:18
çin hanedanına ip block atsınlar sorun çüzülür .
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin anti hile programı bir sonraki duyuruya kadar ertelendi
İlginizi Çekebilir