PUBG'nin çöl haritasının tamamı ortaya çıktı

Furkan Güler 13.09.2017 - 14:50
Yeni harita bizi farklı mekanlara götürecek.

PC platformunda ironik satış rakamlarına ulaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds'un yeni çöl haritası ortaya çıktı. Daha öncesinde kar ve çöl temalı iki yeni haritanın oyuna ekleneceğini söyleyen geliştirici ekip BlueHole, geride bıraktığımız günlerde test sunucusu için oldukça büyük bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncellemenin içerisinde, geride kalan dönemlerde konuşulan çöl haritasının nasıl olacağı ortaya çıktı. Harita yaklaşık 15 adet bölgeden oluşuyor. Diğer bir yandan sağ üstte görülen Military Base bölgesi, ilk haritamızın alt tarafı olabilir. Yani bir bakıma bu harita ile birlikte PlayerUnknown’s Battlegrounds dünyasının güneyine yolculuk edebiliriz.

PUBG'nin çöl haritasının tamamı ortaya çıktı

PlayerUnknown’s Battlegrounds'un çöl haritası ortaya çıktı

BlueHole ekibi zaten bu haritayı Gamescom 2017 fuarında göstermişti. Ancak haritanın kuş bakışı görüntüsünü ilk defa görüyoruz. Haritanın ortasında yer alan Cartel Mansion ve Punishment bölgeleri özellikle dikkat çekiyor. Şahsen bana göre BlueHole ekibi, düz bir harita yerine teması olan mekanları oyuna eklemeyi doğru bulmuş. Kim bilir, belki yeni harita ile birlikte PlayerUnknown’s Battlegrounds'ta yeni kıyafetlere de kavuşabiliriz. Hali hazırda 10 milyon satış rakamını geride bırakan oyun, sene sonuna doğru konsol tarafında Xbox One platformlarına da çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 05:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 18:03
nereden biliyorsunuz, belki pubg'nin kuzeyine yolculuk ediyoruz
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 20:58
arkadaş, ana haritada ki military den yola çık bi kuzeyde mi kalır map in tamamı military zaten kuzeyin ucunda. ne insanlar var fuzuli muhalefet
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin çöl haritasının tamamı ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir