PUBG'nin en büyük eSpor turnuvası Volkswagen Arena’da başlıyor

Murat Oktay 24.07.2018 - 16:22
Turnuva heyecanı bu sefer Berlin'de!

Daha erken erişim safhasındayken bile milyonlarca oyuncuya hitap eden Playerunknown's Battlegrounds, bugünlerde oldukça farklı bir konumda bulunuyor. Battle Royale türünün en büyük temsilcilerinden bir tanesi olan yapımın en büyük eSpor turnuvası Berlin'de başlayacak. Ülkemizden de Oyun Hizmetleri'nin katıldığı turnuvada yer alan takımlar, 2 milyon dolarlık ödül havuzu için yarışacak. PUBG TAMGame Ligi'ni (TGL) başarıyla tamamlayıp Berlin'de düzenlenen bu turnuvaya katılım hakkı kazanan Oyun Hizmetleri'ne maceralarında başarılar diliyoruz.

PUBG'nin eSpor turnuvası, Volkswagen Arena'da başlıyor

Merlin'in Kazanı ekibi olarak canlı bir şekilde yerinde izlediğimiz turnuvanın önemli detaylarını sizlerle paylaşmayı her zamanki gibi ihmal etmeyeceğiz. Tüm bunların yanında PUBG'de bundan sonra takımların kendi kostümleri oyun içinde satılmaya başlanacak. Mikro ödeme şeklinde satılacak olan bu kostümleri oyunun mağazasından satın alabilirsiniz. Ayrıca toplanan paranın bir kısmı da ilgili takıma gönderilecek. Böylelikle sevdiğiniz takımı oyun içinde kostümünü alarak, maddi olarak da destekleyebilirsiniz. Ayrıca olayın eSpor boyutu için geliştiriciler oyunun liglerini erkek ve kadın olarak ayıracaklarını açıkladı. Bu ayrımın ise bölgesel bir şekilde yapıldığı verilen bilgiler arasında.

Yapımcılar oyunun hile tarafına da el atmaya hazırlanıyor. Açıklanan yeni bilgilere göre artık oyunda gerçekleşen her şeyin kaydı tutulacak. Böylelikle hileli oyuncular daha kolay saptanacak. Yeni bir hile koruma sistemi geliştirdiklerini açıklayan yapımcılar, hilecileri bulmak için görevlilerden oluşan bir ekip kurduklarını duyurdular.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin en büyük eSpor etkinliği Volkswagen Arena’da başlıyor
İlginizi Çekebilir