PUBG'nin konsol dağıtımını Microsoft üstleniyor

Furkan Güler 21.08.2017 - 11:16
Microsoft, PlayerUnknown’s Battlegrounds'un konsol çıkışını geciktirmeyecek.
PC platformunda kısa sürede büyük satış rakamları yakalayan PlayerUnknown’s Battlegrounds'un geride bıraktığımız E3 2017 fuarında Xbox One platformlarına geleceğini öğrenmiştik. Konsol tarafında PC'ye nazaran daha stabil bir oynanış sözü veren geliştirici BlueHole, konsol tarafında dağıtımın Microsoft'a emanet edileceğini belirtti. Konsol 2017'nin sonlarına doğru çıkması beklenen PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC tarafında halen iyileştirmeye devam ediliyor. Her hafta gelen güncellemeler ile oyunu daha iyi bir hale getiren geliştirici ekip, konsol çıkışına yakın oyunun PC sürümünü de tam olarak iyileştirmeyi hedefliyor.

PUBG'nin konsol dağıtımını Microsoft üstleniyor
Diğer bir yandan BlueHole ekibinin bundan sonra Microsoft'un kaynaklarını da kullanacağını varsayabiliriz. Yazılım konusunda dünyanın lideri olan Microsoft'un dağıtım ağı, geliştirici ekibin oldukça işine yarayacaktır. Xbox One versiyonunun geliştirilmesi için BlueHole'e maddi anlamda da destek veren Micorosoft, oyunun Xbox One sürümünün gecikmemesi için elinden geleni yapmakta.

Bakalım PlayerUnknown’s Battlegrounds konsol tarafına çıktığında konsol oyuncularının ne derecede ilgisini çekecek? Hep beraber göreceğiz. Son olarak oyunun Xbox One X'te 4K çalışıp çalışmayacağı şimdilik belli değil. Fakat Microsoft'un bu konuya da özen gösterdiğini varsayabiliriz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2017 23:49
Ps4 çıkacak mı acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin konsol dağıtımını Microsoft üstleniyor
İlginizi Çekebilir