PUBG'nin kutulu sürümü çıkabilir

Furkan Güler 25.10.2017 - 15:04
Koleksiyoncular için güzel haber geldi.

Sadece PC platformunda satış rekorları kıran Playerunknown's Battlegrounds tarafında önemli gelişmeler yaşanıyor. 20 milyon satış rakamına doğru yelken açan oyun, 2 milyon aktif oyuncu sayısına yükselmişti. Sadece Steam üzerinden dijital bir şekilde satın alınabilen oyun hakkında yeni bir haber daha geldi. Geliştirici ekip olan BlueHole, yabancı basın ile yaptığı röportajda oyunu kutulu bir şekilde satışta görmek istediğini belirtti. Ancak muhtemelen oyun sadece konsol tarafında kutulu olarak satın alınabilecektir. Hali hazırda konsol tarafında dağıtım haklarını üstlenen Microsoft, henüz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmadı.

PUBG'nin kutulu sürümü yolda

PlayStation 4 yöneticileri ile de konuşan BlueHole ekibi, belki de oyunun PlayStation 4 sürümünü de kutulu satabilirler. Steam üzerinden rekor satış rakamlarının yanında aktif oyuncu sayısında da rekor kıran oyun, her geçen gün oyuncu kitlesini büyütmeye devam ediyor. Bakalım geliştirici ekip ilerleyen dönemlerde konsol tarafında beklediği satış rakamlarına ulaşabilecek mi? PC platformunun en popüler yapımlarından bir tanesi olan Playerunknown's Battlegrounds, konsol çıkışından sonra muhtemelen topluluğunu daha da büyütecektir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 19:14
Bu dijital oyunun fiyatlarını olumsuz etkiler. Bu kutulu tutkunları (b.k var sanki, kutulu oyunun nesi bu kadar ilginç,) yüzünden dijital oyunların fiyatları bu kadar pahalı zaten..

di mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 15:07
helal olsun valla adamlar 2002den kalma fps sorunlu grafik acınası oyunu 20milyon oyundan anlamayan cahile satmışlar kutulu cıkarmalarına gerek yok bu saaten sonra :D
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 19:11
Bu bir sanat eseri mi ki, "anlayan-anlamayan" ayrımı olsun. 20 milyon sattıklarına göre demek ki diğer online FPS oyunlarında olmayan önemli birşeyler var. Grafik dışında. Az bunu düşün kardeşim. Niye başarılı olabildiklerini düşün. Bu hayatta hiçbir yere gelemeyecek gibi bir halin var. Saygılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin kutulu sürümü çıkabilir
İlginizi Çekebilir