PUBG'nin mobil ve konsol sürümü yeni videoda karşılaştırıldı.

Furkan Güler 5.01.2018 - 17:54
Oyunun mobil ve konsol sürümleri arasındaki tek fark grafikten ibaret.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, şüphesiz 2017'nin en çok sevilen oyunlarından bir tanesi olmayı başardı. Kısa sürede oldukça büyük bir oyuncu kitlesine hitap etmeyi başaran oyun, belirli aralıklar ile güncellemeler sayesinde oyuncularına sürpriz yapmaya devam ediyor. Konsol ve PC sürümlerinin yanında oyunun geliştirici ekibi bildiğiniz gibi PlayerUnknown’s Battlegrounds'u mobil için de geliştiriyor. Mobil sürümünde de aynı oynanış mekaniklerini sunacak olan oyun, mobil oyuncuları da çıktığı zaman kendine bağlayabilir.

PlayerUnknown’s Battlegrounds'un mobil ve Xbox One X sürümleri karşılaştırıldı

Ancak meraklı bir oyuncu oyunun mobil sürümünün test versiyonuna ulaştı ve oyun içerisinden aldığı görüntüleri, PlayerUnknown’s Battlegrounds'un Xbox One X sürümü ile karşılaştırmış. Grafiksel anlamda oyunda bariz bir fark var ancak genel olarak iki sürümün de aynı olduğunu söyleyebiliriz. Binaların tasarımlarını olduğu gibi bırakan geliştiriciler, mobil sürümde oyunun detaylarını fazlasıyla tıraşlamış durumda. Grafik karşılaştırmaları ile ünlü olan Cycu1 kanalının yaptığı karşılaştırmada, sadece Erangel haritasını görebiliyoruz. Zaten oyunun mobil sürümünde yeni gelen Miramar isimli çöl haritasının olup olmayacağı henüz belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2018 00:02
Oyun her iki platformu görselleri çok iyi bir noktada değil görsel kalite zaten bu tarz oyunlarda çokda önemli değil zaten oyunun akıcı olması kafi
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin mobil ve konsol sürümü karşılaştırıldı
İlginizi Çekebilir