PUBG'nin senaryo modu detaylandırıldı

Furkan Güler 29.08.2017 - 12:19
Oyuna eklenecek senaryo modunda bolca sandbox öğeleri bulunacak.
PC platformunda kısa sürede büyük satış rakamlarına ulaşan Playerunknown's Battlegrounds, geride bıraktığımız günlerde Steam üzerinde en çok oynanan yapım haline gelmişti. Geliştiricisini sevindirmeye devam eden oyunun senaryo moduna ait ilk bilgiler geldi. Geliştirici ekip olan BlueHole, Playerunknown's Battlegrounds erken erişim statüsünde ilk çıktığında oyuna ilerleyen dönemlerde senaryo modu ekleyeceklerini duyurmuştu. BlueHole senaryo modu için, oyunun adasını kullanacak.

PUBG'nin senaryo modu detaylandırıldı
Oyunda yer alan büyük adanının bir tarihi olduğu söyleyen geliştiriciler, asker temalı bir senaryonun bizleri beklediği sinyalini verdi. Sandbox öğelerinin olabileceği senaryo modunda, söylenenlere göre Rus devletine ihanet eden askerlere karşı savaşacağız. Tabii ki bu detayların şimdilik fikir aşamasında olduğunu belirtelim. BlueHole'ün söylediğine göre güzel bir tek kişilik hikaye için esaslı bir senaryo yazmak gerekiyor. Hali hazırda erken erişim statüsünde bulunan Playerunknown's Battlegrounds, konsol tarafında Xbox One platformlarına da çıkacak.

Reklam kampanyaları konusunda Microsoft ile partnerlik sağlayan geliştirici ekibin aklındaki fikirleri oyuna dökmesi artık çok kolay olacaktır. Senaryo modunun oyunun ne zaman oyuna ekleceği şimdilik belli değil. Ancak tahminlere göre oyun için planan senaryo moduyla 2018 yılında karşılaşabiliriz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2017 16:50
oyunu henüz oynamadım senaryo umarım iyidir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2017 13:05
Pve sistemi de gelmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin senaryo modu detaylandırıldı
İlginizi Çekebilir