PUBG'nin var olan sorunları üç ay içinde çözüme ulaştırılacak

Furkan Güler 8.08.2018 - 10:58
İnansak mı?

Battle Royale türünü yukarılara taşıyan ancak sonrasında liderliği Fortnite'a kaptıran PUBG, bugünlerde yine de büyük bir oyuncu kesimine hitap ediyor. Geçtiğimiz sene erken erişim olarak piyasaya sürülen ve daha sonrasında tam sürüme geçen yapımın teknik hataları hala devam etmekte. Bağlantı hatalarının yanında yeni haritaların bir türlü optimize edilememesi ve bir dolu buglar, oyuncuların oyundan soğumasına sebep oldu. Ancak geliştiriciler bugün  FIX PUBG adında bir site açtılar ve oyunun önümüzdeki üç ay içerisinde düzeltileceği sözünü verdiler. Hile, sunucu sıkıntıları, oyun içerisinde yer hatalar ve optimizasyonun düzeltileceği bu üç aydan sonra oyunun nasıl bir halde olacağını merak ediyoruz.

PUBG'nin sorunları artık sona erecek

Ancak PUBG geliştiricileri, oyun tam sürüme geçmeden önce de aynı sözü vermişlerdi. Oyunun tam sürümünde oyunda herhangi bir sıkıntı olmayacağını dile getiren yapımcılar, maalesef sözünü tutamamışlardı. Bu kez daha ciddi bir şekilde oyuncuların karşısına çıkan PUBG, umarız bu tarz hareketleri sayesinde üzerilerinde bulunan ölü toprağı atabilirler. Özellikle hile konusuna can sıkan oyuncuların bu habere sevineceğini tahmin edebiliriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 11:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 21:01
Şimdi fixleyeceğiz diyen adamların yaptığına bakın pubg'nin ana sayfasına(pubg.com) gidin elinde ingiliz anahtarı tutan kadını göreceksiniz kocaman FIX PUBG yazısının yanında. ingiliz anahtarı tutan elindeki parmakları sayın ve parmakların boyutlarına bakın :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 16:36
Site açınca daha "bu sefer daha ciddiyiz" ci oluyorlar demek :) 3 ay sonra görüşürüz. Pubg Not Fixed :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 11:20
Takım arkadaşlarına ateşi kapatsınlar yaf. Oyundan atılmanın yada banlamanın umrunda olmadığı oyuncular kendi takım arkadaşlarını vuruyor. Sırf canı istediği için. Başıma geldi. Şikayet etmek neyi değiştirecek. Ben oyundan düşmüş oluyorum Zaten pubg'de takım arkadaşını vurmak zor istemediğin sürece.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin tüm teknik sorunları sadece üç ay içinde çözülecek
İlginizi Çekebilir