PUBG'ye tek kişilik senaryo modu gelebilir

Furkan Güler 21.09.2017 - 12:24
Brendan Greene, merak edilen soruyu yanıtladı.
PC platformunda ironik satış rakamlarına ulaşan PlayerUnknown's Battlegrounds'un tepe geliştiricisi Brendan Greene, Reddit üzerinde AMA (Ask Me Anything) etkinliği düzenledi. Etkinlik sırasında oyuncuların sorularını yanıtlayan Greene, günün birinde oyuna tek kişilik bir senaryo modu eklemek istediğini açıkladı. Battle Royale modunu geliştiren ve kendi internet ismini (kendisinin Reddit kullanıcı adı PlayerUnknown) oyununa veren Greene, PlayerUnknown's Battlegrounds'un başarısını göz önüne alırsak bunu sağlayacak bir pozisyonda bulunuyor. PlayerUnknown's Battlegrounds adasının oldukça güzel bir hikayeye ev sahipliği yapabileceğini söyleyen geliştirici, şu anda buna zaman ayıramadıklarını açıkladı.

PUBG'ye tek kişilik senaryo modu gelebilir

PUBG'nin tek kişilik senaryo modu, merak konusu oldu.


Diğer bir yandan PlayerUnknown's Battlegrounds için yeni araçların da geleceği, Ask Me Anything etkinliğinde sorulan bir soru ile cevaplanmış oldu. Muhtemelen ilerleyen günlerde oyunda yeni taşıtlara binebileceğiz. Ayrıca tek kişilik senaryo moduna dönecek olursak, geride bıraktığımız aylarda BlueHole ekibinin (fikir aşamasında da olsa) bir senaryo modu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Son olarak Greene, gece haritalarının ise hala test aşamasında olduğunu vurguladı.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2017 15:08
Her zamanki gibi merlin in yalan haberlerinden biri. İnanmayın, itibar etmeyin hatta bu siteyi takibi bırakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2017 11:23
yayınlayamazsın yorumu böyle işte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2017 19:05
Yalan haber yapmakta üstünüze yok!PCGamer gibi sitelerden içeriği çeviriyorsunuz hoop orjinal içerik diye yutturmaya çalışıyorsunuz.Şimdi diyeceksin ki biz orjinal içerik demedik.E alıntıdır nerede? Önce araştırın bi doğru mu değil mi diye?
https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/910520683624411139

------------------------------------------------------------------------------- Haber içeriğinde zaten "PlayerUnknown's Battlegrounds adasının oldukça güzel bir hikayeye ev sahipliği yapabileceğini söyleyen geliştirici, şu anda buna zaman ayıramadıklarını açıkladı." yazıyor. Keşke haberi okusaydınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'ye tek kişilik senaryo modu gelebilir
İlginizi Çekebilir