Punisher'ın 2.sezon fragmanı aksiyon sahneleri ile dikkat çekiyor

Ersin Kılıç 11.01.2019 - 10:20
Frank Castle yine iş başında

Marvel'ın dizi anlamındaki en iyi işlerinden birisi olan The Punisher'ın yeni sezonu için sadece birkaç gün kaldı. İlk sezonu ile çıtayı bir hayli yükselten dizinin 2.sezonunda da aksiyon dolu sahneler bizi bekliyor. Dizinin 2.sezonu için yayınlanan fragman adeta bunun habercisi olmuş.

The Punisher'ın 2.sezon fragmanı nihayet yayınlandı

Fragmana baktığımızda diziye yeni katılan karakterleri görüyoruz. Bunun dışında tabi ki Jigsaw karakterinin doğuşuna tanık olacağımıza dair ibarelere de yer verilmiş. Yayınlanan fragman ve Netflix'in konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde;

Marvel's The Punisher'ın merakla beklenen ikinci sezonunda, geçmişini arkada bırakmak için yollara düşen Frank Castle’ı göreceğiz. Ancak Frank, sıkıntılar baş gösterdiğinde güvenli yolu seçemez ve kendisini yeni bir görev ve asla istemeyeceği bir yardımcı ile eski hayatının içerisinde buluyor.

Eski deniz piyadesi Frank Castle (Jon Bernthal) yollarda sakin bir hayat sürerken genç bir kıza (Giorgia Whigham) yönelik cinayet teşebbüsüne tanık oluyor. Genç kızın ve sahip olduğu bilgilerin peşinde koşan yabancıların etrafındaki gizemin içine çekilen Castle, bu süreçte eski ve yeni düşmanlarının hedefi oluyor; kaderine boyun eğip The Punisher olarak hayatına devam etmek zorunda olduğuyla yüzleşiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Punisher'ın 2.sezon fragmanı adeta ateş ediyor
İlginizi Çekebilir