Billy Russo karakteri Punisher çekimlerinde kendini gösterdi

Ersin Kılıç 22.05.2018 - 13:15
Dizinin çekimlerinden görüntüler sızdırıldı

Punisher 2.sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Açıkçası Jon Bernthal'ın şahane bir performans sergilediği ilk sezon, Daredevil'ın ilk sezonundan sonra en sevdiğim Marvel TV işlerinden birisi olmuştu. Bu nedenle dizinin yeni sezonunu da büyük bir merakla bekliyorum. tabi haber detayına geçmeden önce ilk sezonu izlemeyen takipçilerimiz için bir Spoiler uyarısı da yapalım.

Punisher'ın 2.sezon çekimleri sürüyor

İlk sezonu izlediyseniz olayların aslında Frank Castle ve Billy Russo arasında döndüğünü biliyorsunuzdur. İlk sezonun sonunda bu iki dostu karşı karşıya görmüş ve oldukça vahşet dolu bir kapışmaya şahit olmuştuk. İşte dizinin 2.sezon çekimlerinde bu iki karakter bir kez daha karşı karşıya gelmişken gözüküyor. Billy Russo'nun döneceğine zaten kesin gözüyle bakıyorduk ama anlaşılan karakter beklenenden çok daha çabuk olaylara dahil olacak. 

Zaten kamera arkası videosuna baktığımızda Russo'nun aslında ilk bölümlerde maskeli bir şekilde gözükeceğini de söyleyebiliriz. Zaten bu sahnede de muhtemelen Frank Castle maskeli kişini kim olduğunu ilk defa öğrenmiş oluyor. henüz yayın tarihi belli olmayan Punisher'ın 2.sezonunun bu sonbaharda yayınlanması bekleniyor.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Punisher'ın 2. sezonunda beklenen karakter geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir