Punisher'ın yayın tarihi yeni fragman ile birlikte açıklandı

Ersin Kılıç 20.10.2017 - 10:18
Frank Castle intikam için geliyor

Süper güçleri olmamasına karşın Marvel'ın en sağlam karakterlerinden biri olan Punisher, bildiğiniz gibi sinematik evrene Netflix yapımları ile birlikte dahil oldu. Daredevil'ın 2.sezonunda özellikle Punisher'ın olduğu bölümler dikkat çekici ve dizinin en başarılı anlarını oluşturmuştu. Hal böyle olunca Marvel evreninin en kilit karakterlerinden biri olan Punisher'ın dizisi de gecikmedi tabi ki. Geçtiğimiz ilk fragmanı ile karşımıza çıkan The Punisher'ın yeni fragmanı yayınlandı.

The Punisher ne zaman yayınlanacak?

Fragmana genel olarak baktığımızda tıpkı ilk fragmanda olduğu gibi farklı zaman dilimleri görüyoruz. ilk etapta Frank Castle'ın görev zamanlarına ve burada yaşadığı bazı problemlere odaklanan fragman, ailesinin başına gelenleri de resmetmiş. Fragmanda ayrıca Dardevil'ın da yıldızlarından biri olan ve Deborah Ann Woll'un canlandırdığı Karen Page'ı de görüyoruz. Özellikle Daredevil'ın ikinci sezonda bu iki karakter arasında önemli sahneleri izlemiştik.

Deneyimli oyuncu John Bernthal, Punisher rolünde

Görünüşe bakılırsa Punisher dizisi Marvel ve Netflix birlikteliğinin en başarılı işlerinden birisi olacak. Tabi bu söylemimde John Bernthal'ın payı da oldukça büyük. Oyuncunun bir kez daha Frank Castle rolüne bürüneceği yapımın bu 2. fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. The Punisher'ın 17 Kasım'da Netflix üzerinden yayınlanacağını da belirtelim.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2017 12:01
özledım bu oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2017 00:43
keşke önce gidip beyaz saraya dalsaydı bizi ve dünyayı büyük bir dertden kurtarırdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2017 12:03
aptal marvel karekterlerinin aksine punisher adamdır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Punisher'ın yayın tarihi yeni fragman ile birlikte açıklandı
İlginizi Çekebilir