PUSU, PUSU, PUSU?!!!

Mine Turgay Oktay 3.06.2010 - 12:31
PUSU, PUSU, PUSU?!!!
Uzun zamandır beklediğimiz aksiyon oyunumuz Pusu 13 Mayıs'ta oyunseverle olacak. Türk oyun sektörüne üretim açısından da yeni bir soluk getirmesi beklenen Pusu, gücünü Yoğurt Teknolojileri, 3TE, Cinemedia ve Aral İtahalat'tan alıyor.

İlk aşamada Türkiye pazarına çıkacak olan oyun, gelişmelere göre, bazı değişiklikler yapılarak yurt dışında da çıkma imkanına sahip. Pusu hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak isterseniz; yaptığımız röportajı sayfalarımızda bulabilirsiniz. Ayrıca fragmanı izlemek için oyunun sitesini ziyaret etmeniz yeterli. https://www.pusuoyunu.com

İşte röportajdan alıntılar;

"Olay yurt dışında başlıyor. Oradan Fatih, Türkiye’ye geliyor. Sonrasında Topkapı’ya..."

"Oyunda tamamen içinde bulunduğumuz dönemde kullanılan silahlara yer verdik. Zaten oyun genel olarak gerçekçi bir oynanış üzerine kurulu. Bu yüzden silahlar epey tanıdık gelecektir. Bir tane Türk silahı da var."

"Oyunumuzun kalitesi yurt dışında da piyasaya çıkabilecek ve belli bir ilgi görebilecek düzeyde fakat biz ilk başta Türkiye’de çıkartmak, buradaki tepkiyi almak ve sonucu görmek istiyoruz."

Son Dakika: Pusu'nun yeni yayınlanan 139 adet ekran görüntüsü yayınlandı. Sadece Merlin'in Kazanı'ında bulabileceğiniz görüntüler için, ekran görüntülerine tıklayınız.

PUSU, PUSU, PUSU?!!!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUSU, PUSU, PUSU?!!!
İlginizi Çekebilir