Puzzle oyunları denilince akla gelen QUBE'a ait yeni video yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 16.01.2018 - 22:33
En iyi puzzle oyunlarından birinin devamı yolda.
Toxic Games, birkaç sene önce yayınladıkları Q.U.B.E adlı puzzle oyunu ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Portal'a benzeyen oynanışı ve mekanikleri ile FPS türündeki puzzle oyunlarda yerini almayı da başarmış ve çoğu kişi tarafından sevilmişti. Yaz aylarında, Q.U.B.E. serisine devam edeceklerini açıklayan Toxic Games, ilk önce sinematik bir fragman ile yeni oyunları üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Şimdi ise Q.U.B.E. 2'ye ait oynanış fragmanı ile yapımın ne kadar sade ve yenilikçi olduğunu görebiliyoruz.

Bölümler birbirinden aynı muazzam olacak

Tabii ki, puzzle oyunlarından bahsedince bölüm tasarımlarının harika ve yapıma uygun olmasını bekleriz. Q.U.B.E 2 işte tam bir şekilde bu hissi ortaya koyacak. Bir nevi Portal 2'den de ilham alan Toxic Games, ikinci oyunun temasını birazcık "terkedilmiş test alanları" tarzına doğru kaydıracak ve bunun yanıda Q.U.B.E.'un kendine has tasarımını tutmaya devam edecek.


Fragmanda da görüldüğü gibi bazı özellikler oyundan çıkarılırken, çıkarılan mekaniklerin iki katı kadar içerik oyuna eklenmiş. Bunun içinde kapılar, yeni materyaller ve pervaneler bulunuyor. Yapımcı Toxic Games, aynı zamanda Q.U.B.E 2'nin ilk oyuna benzemeyeceğini açıkladı, yani oynanış kadar hikaye de ön düzeye çıkacak. Q.U.B.E. 2, puzzle severlerin beğenisine bu sene içerisinde sunulacak. Yapımın çıkacağı platformlar ise PC, Playstation 4 ve Xbox One olarak belirtildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2018 17:01
Bence gereksiz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Puzzle oyunu Q.U.B.E. 2'den ilk oynanış videosu
İlginizi Çekebilir