Sevilen Pyschonauts serisinin devam oyunu bir sene kadar ertelendi

Mehmet Atilla Turan 22.12.2017 - 21:58
Hemen üzülmeyin, Double Fine'ın söyleyecekleri var.

Psychonauts Playstation 2, Xbox ve PC'de, tasarımı ve hikayesi ile bir hayli dikkat çekmişti. Şu zamana kadar halen belirli bir oyuncu kitlesine sahip olan Psychonauts'un yeni oyunu, oyuncular tarafından neredeyse 10 sene kadar bir süredir bekleniyor. Yapımcı Double Fine her ne kadar Psychonauts 2'nin geleceğini kesinleştirse de, tam bir zaman söyleyemiyor.

Bir sene daha boşa gidecek

Başka projeler üstünde çalışan Double Fine stüdyosu, Pyschonauts 2'nin dışında farklı isimlerle oyun piyasasına atılmayı planlıyor. Ülkelerde manzara resmi çeken ve yeni projelerine fikirler katan Double Fine, en azından Psychonauts 2'nin halen yapım aşamasında olduğunu belirtti. Yeni yapımın 2018'den sonra geleceği her ne kadar üzse de, Double Fine, kimsenin bu duruma kötü bir açıdan bakmasını istemiyor.

"Yeni projeler üstünde çalışıyoruz ve bu Psychonauts 2'nin gelmesini biraz da erteliyor. Tüm takım olarak projeler üstünde çalışmaya devam ediyoruz ve biliyoruz ki Pyschonauts birçok insan için önemli. Bu yüzden oyunculara layık bir devam oyununu sunmak için uzun bir süre araştırma yapmamız ve eski stile uyacak tasarımlar çıkartmamız gerekiyor." cümlelerini belirten Double Fine, en azından sadık olduklarını gösterdi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pyschonauts 2'nin 2018 yılında gelmeyeceği kesinleşti
İlginizi Çekebilir