Quake Champions, yeni Gore sistemi için bir video paylaştı

Hürkan Çalışkan 5.05.2018 - 15:29
Anlaşılan Gore sistemi ile ortalık kana bulanacak.

id Software tarafından geliştirilip,  Bethesda Softworks tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu Quake Champions’tan, oyuna gelecek yeni Gore sistemini tanıtan bir video geldi.

Daha fazla kan ve daha fazla parçacık

Yeni gelecek olan Gore sistemi sayesinde oyuncular, rakiplerini parçalara ayırabilecekler. Gore sistemi oyuna daha fazla şiddet ve kan getiriyor. Bu demek oluyor ki geliştiriciler, Quake Champions oyununa bundan 20 yıldan fazla süre önce yayınlanan, Quake oyununun temellerini atan o çılgın ve hızlı tempolu rekabeti geri getirmeye çalışıyor.

Quake Champions geliştiricileri, Quake III Arena içerisinde yer alan çoklu oyuncu mücadelesini temel alarak ve üzerine ilk çıkan Quake oyunundaki karanlık mitolojiyi de ekleyerek elde ettiği karışımla bize, modern bir Quake kapışması deneyimi sunuyor. Oyun içerisinde savaşçıların her biri, oyuncuların kendilerine özgü tarzlarıyla rekabet etmelerine olanak verirken, aynı zamanda yine oyun içerisinde yer alan benzersiz  özellikler ve yetenekler oyunculara farklı strateji yapma deneyimi sunuyor. Bu sayede Quake efsanesi, yeni gelecek Gore sistemi ile birlikte özünü koruma yönünden önemli stratejik adımlardan birini atıyor.

Gore sistemini tanıtan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2018 22:06
Ping sorunu düzelmeden hiç keyif vermiyor. maalesef 70 ping bile çok yüksek kalıyor böyle hızlı shooter oyunlarda ping çok düşük olmalı ve bu da ülkemizde mümkün olmuyor ve olmadı hiçbir zaman Fiber kullananlar nasıl ping alıyor bilmiyorum ama DSL bağlantı ile iyi oynasanızda karşılığını alamazsınız
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2018 16:21
onlarda da pingler aynı, bunun önüne geçmenin 2 yolu var (aslında 3 ama biri imkansız). İlk olan yol TR'ye sunucu kurulması, ikinci yol ise avrupa ülkesine taşınmak. Bizim alt yapımız yapı olmadığı için yurt dışı çıkışlarımız kaplumbağa hızında. O yüzden 70 iyi bir ping diyebiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 18:12
Old school mod şart, farklı özelliklere sahip karakterlerin olduğu oyunlardan bıktı artık millet.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quake Champions’dan Gore sistemini tanıtan bir video geldi
İlginizi Çekebilir