Oyuncuları taklit eden bot'lar Quake Champions'a geliyor

Ahmet Özçilingir 7.05.2018 - 10:36
Botlarla savaş bir başka

id Software önümüzdeki dönemde, Quake Champions'a bot ekleyeceklerini duyurdu. Quake Champions, oyuncuları bu botlara karşı savaşabilecekler. Teknik yönetmen John Dean'ın aktardığına göre, oyuna eklenecek botlar, gerçek insanların yaptığı her şeyi yapabilecekler. Yapay zeka botlar oyuncuların sıklıkla kullandığı trick jump ve strafe jump hareketlerini de yapabilecek.

id Software Quake Champions'a bot ekleyecek

Oyuna ilk olarak eklenecek botlar tüm silahları kullanabilecekler ancak, şampiyon yeteneklerini kullanamayacaklar. Daha sonra eklenecek botlar ise tüm silahların yanı sıra yetenekleri de kullanabilecekler. İlk etapta botlar,  tüm oyun modlarında olmayacak, deathmatch, team deahtmatch ve instagib modunda olacak. Daha sonraki dönemlerde botlar tüm oyun modlarında bulunacaklar. Oflline mod'da da botlar kullanılabilecek mi sorusuna ise Teknik Direktör John Dean, önümüzdeki dönemde pek çok yeni şey gelecek oyuna ancak, bu konu hakkında bir şey söylemek için henüz erken diyerek. Şimdilik offline modlarda bot olmayacağını açıklamış.

Pek çok multiplayer oyunun ve oyun modlarının atası niteliğindeki Quake Champions arena türü savaş oyunları seven oyuncuların vazgeçemediği bir oyun olmaya devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quake Champions'a gerçek oyuncuları taklit eden bot'lar geliyor
İlginizi Çekebilir