Quake Live betasında sona gelindi

Mahmut Saral 11.08.2010 - 16:14
Aksiyon şimdi başlıyor. Yeni haritalar, oyun modları ve dahası
id Software'ın kült FPS oyunu Quake III, yeniden düzenlenerek web tarayıcıları üzerinden Quake Live ismiyle oynanıyordu. Uzun süredir beta olarak devam eden oyun, nihayet beta aşamasını geride bırakıyor. id Software, tam sürümde bulunacak versiyonlar hakkında bilgiler verdi. Buna göre oyunun 3 farklı üyelik modeli bulunacak; standart, premium ve pro üyelik.

Standart üyelik, en kısıtlı üyelik biçimi olmakla birlikte Quake macerasını ücretsiz olarak yaşamanıza olanak sağlayacak. 5 oyun modunda, 40'dan fazla haritada mücadeleler verebilirsiniz.

Quake Live betasında sona gelindi
Premium üyelik ise, aylık 1.99 dolar değerinde. Bu üyeliğe geçiş yaparsanız, normal haritaların yanında özel 20 haritada daha maçlar yapabileceksiniz. Freeze Tag isimli yeni bir oyun modu, yeni ödüller ve duvar kağıtları da bulunuyor. Ayrıca oyun istatistikleriniz, 6 ay boyunca kayıt altında tutuluyor.

Son olarak Pro üyelik, en kapsamlı oyun deneyimini sunuyor. Bu üyelik biçiminde, isterseniz kendi oyun serverınızı dahi kurabiliyorsunuz. Standart seviyedeki 3 arkadaşınızı çağırıp premium haritalarda kapışabileceksiniz. İster bir klana katılın, isterseniz de kendi klanınızı oluşturun. 12 ay boyunca maç istatistiklerinizin silinmeyeceğini de belirtelim. Bu hizmetten yararlanmak isterseniz, aylık olarak 3.99 dolar ödemelisiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quake Live betasında sona gelindi
İlginizi Çekebilir